Viitorul vrea să reia seria victoriilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / CASA Liga 1, etapa a 6-a Viitorul vrea să reia seria victoriilor
Sport 18 August 2019 / 09:18 317 accesări 0 comentarii

Virgil Ghiță şi Andrei Ciobanu, doi dintre fotbaliştii de... viitor de la Viitorul

Virgil Ghiță şi Andrei Ciobanu, doi dintre fotbaliştii de... viitor de la Viitorul

Virgil Ghiță

Virgil Ghiță

Andrei Ciobanu

Andrei Ciobanu

Cătălin Anghel

Cătălin Anghel

În etapa a şasea a Ligii 1 de fotbal, FC Viitorul Constanța va evolua luni, 19 august, de la ora 21.00 (în direct la Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport), în deplasare, urmând să întâlnească echipa Astra Giurgiu. Un meci în care Viitorul vrea să obţină un rezultat pozitiv, pentru a se menţine neînvinsă, dar jucătorii constănţeni ştiu că meciul nu va fi unul uşor, Astra fiind una dintre formaţiile care joacă foarte bine pe teren propriu. Absenţa lui Denis Alibec, accidentat, poate fi un avantaj pentru defensiva Viitorului, care vrea să nu mai primească gol, iar atacul speră să înscrie din nou, aşa cum s-a întâmplat în fiecare partidă din actualul sezon.

„Este un meci foarte greu. Astra este o echipă foarte bună, experimentată, cu jucători de mare calitate. Ne ducem acolo cu gândul la victorie. Alibec este o absență importantă pentru că, în mare parte, el le făcea jocul ofensiv şi cred că este un minus pentru ei. Ar trebuie să facem un joc mai bun defensiv. Este un început bun de campionat și sperăm să câştigăm” - Virgil Ghiță

„Va fi o partidă dificilă, deoarece Astra este o echipă bună, care practică un fotbal foarte bun acasă. Noi venim după două meciuri fără victorie şi sperăm să facem un meci bun şi să câștigăm. Eu mereu o să încerc execuţii la fiecare meci. Sper ca echipa să câştige şi noi să facem un joc cât mai bun. Obiectivul meu este să joc cât mai mult în acest sezon, este o concurenţă foarte bună, deoarece suntem cinci-şase mijlocași foarte buni şi asta ne va ajuta să progresăm. Nu știu nimic, nu vreau să vorbesc despre CFR, momentat sunt la Viitorul și vreau să-mi ajut colegii, să ofer pase de gol şi să marchez cât mai des” - Andrei Ciobanu.

„Ca orice meci cu Astra va fi unul dificil. Este o echipă care are o anumită agresivitate în mijlocul terenului, sunt bine organizați. Sunt foarte disciplinaţi tactic. Va fi nevoie să avem răbdare, să facem atacuri poziţionale foarte bune şi pe tranziţie negativă să fim foarte atenţi. Mister (n.r - Gheorghe Hagi), săptămâna asta, a încercat să lucreze la tot ce înseamnă minusuri. Faptul că nu va juca Alibec, cel mai decisiv om al Astrei, cel mai bun vârf din campionatul nostru, este un avantaj pentru noi. Sperăm să nu mai greșim şi să venim cu o victorie, dacă se poate şi fără gol primit. Vrem să câştigăm fiecare meci” - Cătălin Anghel.

Pentru a trece pe prima poziţie în clasament, Viitorul trebuie să se impună la o diferenţă de trei goluri la Giurgiu, după ce sâmbătă seară, la Sf. Gheorghe, Sepsi şi CFR Cluj au încheiat la egalitate, scor 1-1 (Flores 31 / Al. Păun 10).

Clasament: 1. CFR 14p (golaveraj: 14-4), 2. FC VIITORUL 11p (13-6), 3. Iaşi 11p (6-1), 4. Mediaş 9p (7-4), 5. Botoşani 9p (11-9), 6. Craiova 9p (7-5), 7. Sepsi 8p (5-4), 8. Astra 7p (6-6), 9. Hermannstadt 6p (9-11), 10. Voluntari 5p (5-7), 11. FCSB 4p (6-10), 12. Chindia 4p (7-13), 13. Clinceni 3p (9-16), 14. Dinamo 3p (6-15).

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2956 secunde