Viorica Dăncilă, desemnată prezidenţiabilul PSD

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Viorica Dăncilă, desemnată prezidenţiabilul PSD
Politică 23 Iulie 2019 / 14:41 1885 accesări 2 comentarii

Viorica Dăncilă a fost desemnată, marţi, de către social-democraţi, drept candidatul PSD la prezidenţiale. Paul Stănescu şi Dumitru Buzatu au fost singurii care au votat împotriva deciziei luate de social-democraţi, în şedinţa Biroului Permanent Naţional. Hotărârea a fost ulterior validată în şedinţa Comitetului Executiv al partidului. Înaintea hotărârii social-democraţilor, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, şi-a anunţat colegii în Biroul Permanent Naţional al PSD că îşi retrage candidaturala alegerile prezidenţiale.

Liderul social-democraţilor, Viorica Dăncilă, a transmis în şedinţa Comitetului Executiv că nu va mai acccepta scandaluri declanşate de membri în public, fie că este vorba de declaraţii care dăunează imaginii partidului, fie că dăunează imaginii colegilor, au declarat surse politice. Ea a spus că în ceea ce priveşte neînţelegerile din partid, ele vor fi discutate doar în CEx. În aceeaşi şedinţă, Viorica Dăncilă s-a arătat revoltată de acuzaţia că ar primi "comandă din altă parte", au spus surse politice. Pe 7 iunie, întrebată dacă ar răspunde unor comenzi din afara PSD, din partea unor persoane care ar avea legături cu "serviciile", Dăncilă a declarat că singura comandă pe care o primeşte este de la partid şi de la forurile statutare ale formaţiunii.

Loading...

2 comentarii

Duse 21:39:22 / 23 Iulie 2019
Faza anului

Numai cineva cu probleme mentale si penale poate pune o persoana ca cățelușa lu dragnea

PRESEDINTE 07:56:36 / 24 Iulie 2019
Perfect

Ma bucur sincer pentru psd, si-au ales omul potrivit ! Vom vedea la vot, cati oameni au IQ-ul unei maimute ! Multumim.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1914 secunde