Vrei tichete gratuite de la Primăria Constanța? Iată ce trebuie să faci!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Start la înscrieri în programul „Respect“, ediția 2017 Vrei tichete gratuite de la Primăria Constanța? Iată ce trebuie să faci!
Administrație 03 Ianuarie 2017 / 07:23 5712 accesări 2 comentarii

Constănțenii care au beneficiat până acum de pachete sau tichete de masă de la Primărie au șansa să primească aceste ajutoare și în 2017, însă numai dacă se înscriu din nou în programul „Respect”. Startul pentru înregistrarea în program se dă în această săptămână, iar până aproape de sfârșitul lunii ianuarie, nevoiașii au timp să își procure formularele de cerere și să depună dosarele la cluburile pentru pensionari din municipiul Constanța.

Cei care au beneficiat până acum de pachete sau tichete de masă de la Primăria Constanța pot primi aceste ajutoare și în 2017 dacă se înscriu în programul „Respect”. Pentru a face acest lucru, trebuie să depună dosarele de înregistrare în program, între 5 și 25 ianuarie 2017. Amintim că aceste dosare trebuie să cuprindă o cerere-tip, o copie după buletinul de identitate (cu mențiunea „conform cu originalul”) și documente doveditoare privitoare la venit. Cererea-tip poate fi ridicată între 5 și 25 ianuarie 2017 (dar numai în zilele lucrătoare), între orele 9.00 și 16.00, de la toate cluburile de pensionari. De asemenea, formularul mai poate fi procurat de la sediul Centrului de Informare Cetățeni din incinta City Park Mall (aripa nouă, etaj I), de la ghișeele Serviciului Public de Impozite și Taxe sau poate fi descărcat de pe site-ul Primăriei Constanța, accesând link-ul: http://www.primaria-constanta.ro/spas/social/sprijin-comunitar-%C8%99i-evenimente-sociale/programul-social-respect.

UNDE SE POT DEPUNE DOSARELE DE ÎNSCRIERE

După completarea cererilor, dosarele pot fi depuse, între 5 și 25 ianuarie 2017, la cluburile pentru pensionari din strada Eliberării nr. 8, bl. I, strada Dezrobirii nr. 123, bl. IS3, strada Aurora nr. 2, bl. PF1, strada Duiliu Zamfirescu nr. 4, strada Egretei nr. 2, bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 66, bl. LE9, bulevardul Tomis nr. 211, bl. TS 6B, Șoseaua Mangaliei nr. 86A, strada Cișmelei nr. 16, strada Ștefan cel Mare nr. 77 - 79, strada Brizei, bl. FD3, Parter și la clubul de pensionari situat în Complexul comercial Tomis III (Piața Veche).

Precizăm că programul „Respect” presupune acordarea unui carnet cu patru bonuri de masă, cu valoarea totală de 40 de lei, de opt ori pe an. Tichetele se distribuie prin poștă, la domiciliul beneficiarului, în lunile februarie, aprilie, mai, iunie, august, octombrie, noiembrie și decembrie. Printre beneficiarii acestor ajutoare se numără constănțenii care au pensii, indemnizații sau venituri lunare cumulate care nu depășesc suma de 1.000 de lei, nu au niciun venit și au cel puțin 60 de ani împliniți în 2016, suferă de handicap grav sau accentuat, beneficiază de venit minim garantat stabilit în baza Legii nr. 416/2001, au calitatea de reprezentant legal al familiei care beneficiază de alocație pentru susținerea familiei în baza Legii nr. 277/2010, inclusiv soțul sau soția reprezentantului legal.

2 comentarii

Ionel 01:01:49 / 05 Ianuarie 2017
TICHETE

Domnule primar D Fagadau, in anul 2017, vetzi hotari impreuna cu, consilierii locali ridicarea plafonului pentru : tichetele "Respect" si ajutorului pentru caldura in locuintze ( apartmen te si casele la curte ), ca plafonul pentru abonamentele RATC, a fost majorat inca din toamna anului 2016 ? Cei cu probleme financiare , asteptam un raspuns favorabil in acest sens ! Doamne ajuta

LOCUITOR 01:42:07 / 05 Ianuarie 2017
TICHETE SI SUBVENTZII

De ce nu măriți plafonul pentru tichetele"RESPECT", că mulți pensionari au trecut la cele veșnice și nu ne bucuram pentru acest fapt, dar banii pentru cei plecați dintre noi unde se vor regăsi ?! Că așa ați procedat in toamna anului trecut, in 2016,cu abonamentele RATC de la 1000 lei, la 1250 lei ?! Cum in cazul RATC-lui, s-a putut, iar în cazul : tichetelor și încălzirii locuințelor nu se aude / nu se simte absolut nimic despre ridicarea plafonului, au trecut alegerile, nu va culcați pe o ureche, că anii trec și vin altele alegeri...... ?! Că nu avem venituri de speriat și cerem imposibilul, doar că să ne descurcăm, că totul este scump : întreținerea, curentul electric, telefonul, hrana pe care o cumpărăm, o haină care se rupe trebuie înlocuita, încălțămintea care se uzează și trebuie să cumpără, medicamentele care nu-s ieftine.....

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2065 secunde