Vreme închisă, dar mai caldă decât în mod normal

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Vreme închisă, dar mai caldă decât în mod normal

Vremea 04 Ianuarie 2018 / 08:00 1663 accesări

Valorile termice, în special cele din cursul zilei, se vor menţine mai ridicate decât ar fi normal pentru începutul lunii ianuarie, informează ANM.

PROGNOZA METEO JOI: Cerul va fi temporar noros; în prima parte a zilei vor mai fi ninsori slabe local în zonele montane, precipitaţii mixte pe arii restrânse în Maramureş, estul Transilvaniei şi dealurile subcarpatice din Moldova, în timp ce în sudul ţării vor fi posibile ploi slabe, izolate. În cursul nopţii precipitaţii locale (predominant sub formă de ninsoare la munte şi ploi în zonele mai joase de relief) se vor semnala în regiunile nord-vestice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane şi temporar în vest şi în sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 11 grade, iar cele minime în general între -4 şi 4 grade. Izolat şi trecător va fi ceaţă.

În Bucureşti, valorile termice, în special cele diurne, se vor menţine peste cele obişnuite în această perioadă din an. Cerul va avea înnorări pe parcursul zilei, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse, apoi se va degaja. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 7...8 grade, iar cea minimă de -1 grad, mai scăzută în zona preorăşenească, unde se va forma ceaţă.

Taguri articol


12