Vreme mult mai caldă decât așteptările pentru această perioadă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Vreme mult mai caldă decât așteptările pentru această perioadă
Vremea 24 Decembrie 2017 / 08:00 641 accesări 0 comentarii

Vremea va fi mult mai caldă decât ar fi normal pentru această perioadă, în zilele de 25 şi 26 decembrie, temperaturile urmând să atingă valori de până la 15 grade Celsius, în partea de sud a ţării, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, Alina Şerban, meteorolog de serviciu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

PROGNOZA METEO DUMINICĂ: vremea se va încălzi ușor, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în vest și în sud-vest. În regiunile nordice, estice și centrale, cerul va fi mai mult noros și pe arii relativ extinse, vor fi precipitații, mixte. În restul teritoriului, cerul va avea înnorări, îndeosebi ziua, când în vest, local, vor fi mai ales ploi, iar în sud-est, izolat, ploaie slabă sau burniță. La munte, precipitațiile vor fi predominant sub formă de ninsoare. Se mențin condiții de producere a poleiului. Vântul va avea intensificări susținute la munte, cu viteze mai mari pe creste, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada, iar pe arii restrânse și la cote mai reduse, și în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade, iar cele minime între -1 și 5 grade. În zonele joase de relief, dimineața și noaptea, va fi ceață. La Bucureşti, vremea se va încălzi ușor. Cerul avea înnorări în cursul zilei, iar noaptea va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maxima va fi de 7...8 grade, iar cea minimă de 1...2 grade. Dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1544 secunde