Zeci de traficanţi de droguri, săltaţi de poliţişti

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Zeci de traficanţi de droguri, săltaţi de poliţişti

Eveniment 15 Noiembrie 2016 / 16:23 588 accesări

Polițiști de combatere a criminalității organizate din Ploiești au efectuat, marţi, 23 percheziții în județul Prahova și în municipiul București, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc, 60 de persoane fiind duse la audieri, potrivit unui comunicat al IPJ Prahova. Polițiștii brigăzilor de combatere a criminalității organizate din Ploiești și din București și cei ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au efectuat 23 percheziții, dintre care 18 în județul Prahova și 5 în municipiul București.

10 membri ai grupării ar fi comercializat canabis, comprimate de ecstasy, comprimate care conțin amfetamină și substanțe noi cu proprietăți psihoactive (etnobotanice) unor consumatori din județul Prahova. În urma perchezițiilor, de la locuințele celor în cauză au fost ridicate aproximativ 50 de grame de canabis, 17 comprimate de ecstasy, ustensile pentru consum, ambalare și distribuire a drogurilor (cântare și grindere), telefoane mobile și diverse sume de bani.

La activități au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova și jandarmi din cadrul Brigăzii Mobile “Matei Basarab” Ploiești.12
Pagina a fost generata in 0.1669 secunde