Ziua Marinei va fi sărbătorită online

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ziua Marinei va fi sărbătorită online
Eveniment 06 August 2020 / 09:01 927 accesări 0 comentarii

Ediţia din anul 2020 a Zilei Marinei Române este dedicată împlinirii a 160 de ani de la înfiinţarea Forţelor Navale Române şi pentru prima dată, se va desfăşura cu precădere în mediul online, în perioada 5-15 august.

La Constanţa, dar și în alte câteva orașe, vor fi planificate şi defilări ale navelor.

Pe pagina oficială de Facebook a Forţelor Navale, începând de miercuri, 5 august, vor fi lansate concursurile tematice „Marea în culori" (concurs de fotografie digitală) şi „Ce fac Forţele Navale Române pentru tine?", precum şi proiectele virtuale „Lecţia de istorie", „Oameni în uniformă de marină" şi „Portret de marinar, schimb de generaţii", care vor oferi publicului posibilitatea de a interacţiona şi de a-i cunoaşte mai bine pe marinarii militari.

Ziua tradiţională a porţilor deschise se va desfăşura tot în mediul online duminică, 9 august, când reprezentanţii Marinei Militare Române vor prezenta, pe pagina oficială de Facebook, tururi virtuale în porturile Constanţa, Brăila, Mangalia şi Tulcea.

De ziua Marinei, sâmbătă, 15 august, va avea loc defilarea navelor militare pe mare, de la Constanţa la Midia, între orele 11.30 şi 13.30, iar pe Dunăre, la Brăila şi la Tulcea, navele militare fluviale vor saluta publicul în intervalul orar 10.00 şi 11.00.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1506 secunde