Zlatan Ibrahimovic și-a prelungit contractul cu formația de pe Old Trafford

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Zlatan Ibrahimovic și-a prelungit contractul cu formația de pe Old Trafford

23 Noiembrie 2016 / 17:30 300 accesări

Clubul britanic Manchester United a anunţat, miercuri, prin intermediul site-ului oficial, că Jose Mourinho intenţionează să activeze clauza de prelungire a contractului atacantului suedez Zlatan Ibrahimovic pentru încă un sezon.

Zlatan Ibrahimovic, în vârstă de 35 de ani, va ramâne la formaţia de pe Old Trafford până la sfârşitul sezonului 2017/2018, când va avea 38 de ani. Sosit în vară la Manchester, liber de contract, atacantul suedez semnase un contract pe un an, cu opţiune de prelungire pe încă unul.

Ibrahimovic l-a convins rapid pe Mourinho să-i mai ofere un an de contract, după ce a marcat opt goluri în 14 meciuri jucate în acest sezon.

"Situaţia lui Zlatan e simplă: avea clauză de prelungire pe un nou sezon, iar clubul a decis s-o acitiveze. În doi ani poate să facă ce vrea, va fi liber. E fericit, dedicat şi iubeşte viaţa de fotbalist la Manchester United. E probabil ultima provocare importantă din cariera sa, aşa că va fi perfect pentru el să stea aici 18 luni. Apoi decizia în privinţa viitorului sau îi aparţine", a spus Jose Mourinho pentru site-ul oficial al lui Manchester United.12
Pagina a fost generata in 0.2418 secunde