Acasa | Arhiva | Contact

Sambata, 19 Iulie 2008

Telegraf Online Constanta
revino la editia curenta
SUMARUL ZILEI
TOP 5
(19 Iulie 2008)
Agent de circulație agresat de soția unui fost polițist
(3843 accesari)
La Dedeman intri cu o idee și ieși cu un produs!
(3479 accesari)
Execuții la PD-L Constanța!
(2631 accesari)
Aniversare cu scandal
(2520 accesari)
Ambulatoriul Spitalului Județean a rămas fără cardiologi
(2501 accesari)
ARHIVA
Alegeti o editie
Top 500 articole
INFORMATII UTILE
RECLAME
Icar Tours
 
Inapoi la Social

Sambata, 19 Iulie 2008

Policlinica nr. 2, în paragină!

Alina GHENCEA (alina.ghencea@telegrafonline.ro)

Policlinica nr. 2, în paragină!
Nu este pentru prima oară cînd Policlinica nr. 2, unitate ce se află în subordinea Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Constanța, intră în atenția reprezentanților mass-media și nu numai. Pe lîngă faptul că întreaga clădire este într-o continuă stare de degradare, de multe ori femeile de serviciu uită să-și facă treaba așa cum ar trebui. Culoarele de trecere ale unității sanitare arată jalnic, pereții prezintă urme de mucegai, dar și crăpături serioase. Grav este faptul că la intrarea în unitatea sanitară, tencuiala este umflată și există riscul ca rămășițele să cadă exact în capul celor care trec pragul clădirii, fiind vorba chiar de tavanul culoarului de intrare. Sînt zile cînd unitatea este necorespunzător igienizată, fapt recunoscut și de managerul SCJU, conf. univ. dr. Ioan Tofolean. „Există cîteva femei de serviciu pe care le plătește spitalul nostru, dar care sînt în număr mic. Nu mereu reușesc să curețe așa cum ar trebui”, mai spune managerul. Pe de altă parte, medicul director spune că administratorul unității sanitare, Iurdana Ilie, este cel care ar fi trebuit să facă „ordine”, să fie, în permanență prin preajmă. Din păcate, acest lucru nu se întîmplă. „Am încercat de mai multe ori să vorbim cu acest administrator însă este de negăsit. De fiecare dată cînd am vrut să-l convocăm la unele discuții referitoare la această situație, nu l-am găsit, era plecat”, declară conf. univ. dr. Tofolean. Managerul este hotărît să nu mai treacă cu vederea această problemă și să-i sacționeze pe cei care se fac răspunzători. „Dacă va fi cazul, administratorul va fi sacționat aspru, potrivit legii, pentru că nu se implică așa cum ar fi trebuit. Riscă chiar să i se desfacă contractul de muncă. Nu este normal ca unitatea să arate așa”, susține conf. univ. dr. Tofolean. Precizăm că aproximativ 80% din cabinetele medicale sînt deja în comodat, astfel că cei care lucrează acolo trebuie să se ocupe de curățenia din preajma cabinetelor, însă mai sînt și suprafețe care trebuie îngrijite de salariați ai SCJU. Policlinica nr. 2 are în alcătuire o serie de cabinete medicale pentru toate specialitățile, de la medicină internă, ORL, oftalmologie, cardiologie, chirurgie și pînă la radiologie, atît pentru adulți cît și pentru copii. La cabinetele în comodat, persoanele asigurate se pot prezenta la medic fără să plătească, doar dacă au trimitere de la medicul de familie și dovada plății la fondul asigurărilor sociale de sănătate.
PUBLICITATE
Comentarii in legatura cu acest articol
 1. GRAJD
  de la MILORAD (08:41:42 19 Iulie 2008)

  POATE ADMINISTRATORUL ERA PLECAT SA REZOLVE AFACERILE,CE TOT ATATA PROGRAM. TINE-O TOT ASA NEA ,,IURDANA,, CA DOAR ESTI SEF NU C...AT

 2. opaa, se supara tofalean!!!:)))
  de la sofia (09:50:38 19 Iulie 2008)

  stai ca incep toti sa tremure cand se supara fomfalean! uite cum da el dreptate presei si promite( ca de-aici vine talentu') ca se vor lua masuri. numai impotriva manageriatului dezastruos din scju nu promite nimeni ca va lua masuri. tot asa!

 3. doamne.............
  de la 33 (12:18:23 20 Iulie 2008)

  ce femei de servici??????????// sunt mai doamne ca doamnele......................ca altfel nu ar arata asa cum arata..........

Du-te la pagina 1
Calificativ actual Rating: 4.19Rating: 4.19Rating: 4.19Rating: 4.19Rating: 4.19
Numar de voturi 5
Acordati un calificativ acestui articol
Spune parerea ta in legatura cu acest articol
Titlu
Nume
Mesaj
 
 
 

Știri de ultimă oră

INTREBAREA ZILEI
V-ați permis / vă permiteți să plecați în concediu anul acesta?
BULETIN DE STIRI
Vreau sa ma abonez la buletinul de stiri zilnic via e-mail
CURS VALUTAR BNR
1 USD = 2,2417 RON
1 EURO = 3,5581 RON
convertor valutar
PUBLICITATE OUTDOOR
 
RECLAME
Telegraf - Imobiliare
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii de utilizare
Pagina a fost generata in 0.0195 secunde
Powered by
Inchide