Acasa | Arhiva | Contact

Marti, 27 Martie 2012

Telegraf Online Constanta
revino la editia curenta
SUMARUL ZILEI
TOP 5
(27 Martie 2012)
Spitalul Clinic CF Constanța dispare?
(4260 accesari)
Portarul Victoriei Cumpăna a lovit arbitrul
(2636 accesari)
Atenție ce cursuri de infirmiere urmați!
(2175 accesari)
207 km/h!
(1499 accesari)
Primarii PDL din Hârșova și Ion Corvin se alătură PSD
(1269 accesari)
ARHIVA
Alegeti o editie
Top 500 articole
INFORMATII UTILE
RECLAME
Icar Tours
 
Inapoi la Sanatate

Marti, 27 Martie 2012

Diplome fără valoare...

Atenție ce cursuri de infirmiere urmați!

Alina GHENCEA (alina.ghencea@telegrafonline.ro)

Atenție ce cursuri de infirmiere urmați! Președintele Ordinului Asistenților Medicali din România, Mircea Timofte: „În conformitate cu prevederile Ordinului 1470 din 2011, cursurile de infirmiere organizate de furnizori autorizați de Centrul de Formare Profesională sunt valabile doar dacă au aprobarea Ministerului Sănătății”
Crucea Roșie, filiala Constanța, anunța, la finele săptămânii trecute, organizarea unor cursuri de infirmiere, cursuri avizate de Ministerul Muncii, Familiei și Egalității de Șanse. Asta însă nu înseamnă prea mult, potrivit reprezentanților Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR). Explicația vine chiar din partea președintelui OAMGMAMR, filiala Constanța, dar și președintele OAMGMAMR, totodată și asistentul șef din cadrul Ministerului Sănătății (MS), Mircea Timofte. „În conformitate cu prevederile Ordinului 1470 din 2011, cursurile de infirmiere organizate de furnizori autorizați de Centrul de Formare Profesională sunt valabile doar dacă au aprobarea Ministerului Sănătății”, a declarat, pentru cotidianul „Telegraf”, președintele Ordinului Asistenților Medicali din România, Mircea Timofte. Totodată, oficialul a precizat că oricine vrea să organizeze asemenea cursuri trebuie să se adreseze MS, evident cu respectarea unor criterii impuse de actuala legislație. Crucea Roșie Constanța nu a solicitat MS organizarea cursurilor de infirmiere. De asemenea, potrivit oficialului MS, până în prezent, MS nu a eliberat nicio aprobare în acest sens, în lipsa cererilor.
PUBLICITATE
Comentarii in legatura cu acest articol
  1. MS....FALS
    de la Silvia (18:44:17 27 Martie 2012)

    Ministerul Sanatatii ne pune sa scoatem bani din buzunar si pentru bisturiu cu care sa n e faca cezariana, medicamente, absolut tot daca ne internam, iar acum se crede mai important decat Miniserul Muncii si Miniserul Educatiei. Eu am facut cursul si am fost foarte multumita si am si job acum la un particular, sora mea lucreaza deja afara cu diplomele respective iar noi am facut la Constanta la Crucea Rosie, numai aici a fost locatia, noi am apartinut de Buzau care are acreditare...asa ca domnul sa se mai intereseze cand da interviuri

  2. curs
    de la Ana Preda (19:27:35 27 Martie 2012)

    Eu am facut acest curs, iar pe mine chiar sefa mea a facut incrierea si a platit si acum lucrez la ea. Am fost multumita si cit lucrez nu ma intereseaza cine semneaza diploma

Du-te la pagina 1
Calificativ actual Rating: 3.00Rating: 3.00Rating: 3.00Rating: 3.00Rating: 3.00
Numar de voturi 2
Acordati un calificativ acestui articol
Spune parerea ta in legatura cu acest articol
Titlu
Nume
Mesaj
 
 
 

Știri de ultimă oră

INTREBAREA ZILEI
Amânați plata taxelor chiar dacă depășiți termenul scadent?
BULETIN DE STIRI
Vreau sa ma abonez la buletinul de stiri zilnic via e-mail
CURS VALUTAR BNR
1 USD = 3,2694 RON
1 EURO = 4,3688 RON
convertor valutar
PUBLICITATE OUTDOOR
 
RECLAME
Telegraf - Imobiliare
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii de utilizare
Pagina a fost generata in 0.0119 secunde
Powered by
Inchide