Când oprește RADET căldura din calorifere?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Când oprește RADET căldura din calorifere?
Social 21 Aprilie 2017 / 16:41 3584 accesări 1 comentariu

RADET Constanța a anunțat, într-un comunicat, că, în contextul informațiilor primite de la meteorologi, se estimează că oprirea furnizării căldurii se va face în cursul zilei de 30 aprilie. Pe de altă parte, „având în vedere că temperaturile exterioare deosebit de reci pentru această perioadă impun continuarea furnizării energiei termice sub formă de căldură pentru a asigura confortul termic necesar în apartamentele constănțenilor, RADET își informează consumatorii că citirea contoarelor de energie termică se va decala după momentul opririi furnizării căldurii în municipiul Constanța“. Reamintim că RADET a început probele la rece în calorifere la jumătatea lunii octombrie 2016, pentru ca după 18 octombrie să fie furnizată energia termică în calorifere.

loading...

1 comentariu

florin 18:13:19 / 21 Aprilie 2017
bani pe net

Nou și foarte avantajos! Special pentru cei care caută să mai câștige bani în timpul liber, la calculator! Nu plătiți nimic, doar aplicați câteva instrucțiuni simple. Cereți acum mai multe detalii la adresa de email:  afacere2015@gmail.com

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

123
Pagina a fost generata in 0.2417 secunde