4 etape importante pentru plata datoriilor la KRUK

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

4 etape importante pentru plata datoriilor la KRUK

18 Mai 2022 / 07:27 136 accesări

Plata datoriilor este mai simplă în ziua de astăzi, când sunt puse la dispoziţie diverse instrumente special concepute pentru a facilita tot acest proces. Un exemplu în acest sens este KRUK România, ce a dezvoltat un întreg sistem menit să le ofere tot suportul persoanelor care au dosare gestionate de companie, astfel încât să-şi poată plăti rapid şi uşor ratele. Pe platforma eKRUK, se pot face plăţi de acasă, de la birou, din vacanţă, adică de oriunde, în orice moment al zilei.

4 paşi foarte simpli ce trebuie parcurşi pentru a achita datoriile către KRUK

Crearea şi activarea contului eKRUK

Un cont eKRUK vine cu numeroase avantaje, iar crearea sa este cât se poate de simplă. Pentru a crea un cont, trebuie accesat site-ul e-kruk.ro, iar în dreapta sus se află butonul „Creează cont”. După completarea câmpurilor cu numărul dosarului, data de naştere, e-mail, parola, repetarea parolei şi după bifarea căsuţei care atestă că utilizatorul a luat la cunoştinţă regulamentul şi informarea cu privire la protecţia datelor personale, contul va fi creat. Ulterior, vor fi urmaţi paşii pentru activarea acestuia, procedură care durează câteva minute.

Contul poate fi creat şi cu ajutorul agenţilor din call-center, caz în care datele vor fi completate de către aceştia, în intervalul orar în care sunt disponibili.

KRUK oferă de asemenea posibilitatea de a achita ratele şi fără cont în platformă, dar un cont vine cu câteva beneficii care nu sunt de neglijat: acces la cont 24/7, indiferent de dispozitiv, informaţii complete şi actualizate despre dosar, posibilitatea plăţilor rapide şi sigure, semnarea electronică a angajamentelor de plată.

Stabilirea unui angajament de plată

Un alt mare avantaj oferit de KRUK clienţilor săi este posibilitatea ca aceştia să-şi stabilească singuri ratele pe care le pot plăti. Astfel, persoanele care întâmpină dificultăţi în achitarea datoriilor, pot scăpa foarte uşor de executare silită, plata în rate stabilite în funcţie de posibilităţile lor fiind un ajutor important în acest sens.

Alegerea scadenței ratei şi semnarea electronică a contractului

Din momentul în care şi-au creat un cont, clienţii au posibilitatea să-şi aleagă rata potrivită cu situaţia lor financiară şi să precizeze scadența acesteia, dar ţinând cont că ratele trebuie achitate cu regularitate. După acest pas, vor trebui să semneze electronic contractul primit pe e-mail şi să-l descarce.

Plata ratelor online

Plata ratelor online este cea mai simplă modalitate de a achita o datorie. De aceea foarte multe păreri despre plăţile la KRUK spun că această companie îşi ajută clienţii să-şi achite ratele simplu şi rapid. Într-adevăr, sunt multe posibilităţi în acest sens: plată din contul eKRUK, plata fără cont de utilizator, plata printr-un link personalizat.

Achitând online, cu cardulprin metodele de plată dezvoltate de KRUK România, clientul KRUK este scutit de efort, de timp suplimentar şi de drumuri în oraş pentru a scăpa de datorii. Confortul, siguranţa şi rapiditatea sunt principalele avantaje ale plăţilor efectuate pe internet.

În concluzie, plata datoriilor la KRUK se realizează în cele mai bune condiţii pentru clienţi. Oamenilor li se oferă posibilitatea să-şi stabilească singuri valoarea ratei şi data la care pot achita, după care plăţile se pot face sigur şi rapid prin intermediul platformei e-kruk.ro.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1821 secunde