A ucis ca să tâlhărească! Român urmărit internaţional, prins în Spania

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

A ucis ca să tâlhărească! Român urmărit internaţional, prins în Spania

Eveniment 27 Ianuarie 2018 / 09:00 1434 accesări

Un român căutat la nivel internațional de autoritățile de la Bucureşti, condamnat pentru tâlhărie calificată urmată de moartea victimei, a fost depistat, în urma colaborării dintre Poliția Română și cea din Spania.

Marian Costel Stan, de 34 de ani, din Pătrăuți, Suceava, a fost depistat, la data de 11 ianuarie., în urma activităților investigative desfășurate de polițiștii din cadrul I.P.J. Suceava, sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Române, desfășurate în cooperare cu autoritățile spaniole. Acesta era urmărit internațional, întrucât se sustrăgea executării unei pedepse de 14 ani inchisoare, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, urmată de moartea victimei, potrivit unui comunicat al Poliției Române. În noaptea de 20 spre 21 aprilie 2016, suceveanul, împreună cu o altă persoană, a pătruns prin escaladarea gardului în curtea unei locuințe din Corni, județul Botoșani, cu intenția de a fura bunuri. Fiind surprins de victimă, pentru a-și asigura scăparea, a lovit-o cu un par în zona capului, fapt ce a condus la decesul acesteia.

"Schimbul de date și informații cu autoritățile spaniole s-a realizat prin intermediul atașatului de afaceri interne român acreditat la Madrid. O escortă a Poliției Române îl va prelua și aduce în țară, din Spania, în cursul acestei luni", arată Poliția Română.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2431 secunde