Acţiune caritabilă la primul meci oficial susţinut în campionat de BC Athletic

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sâmbătă, la Sala Sporturilor Acţiune caritabilă la primul meci oficial susţinut în campionat de BC Athletic
Sport 18 Octombrie 2019 / 14:40 397 accesări 0 comentarii

Sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 17.00, va avea loc în Sala Sporturilor din Constanța întâlnirea de baschet masculin dintre formaţiile BC Athletic Constanța şi CSM VSKC Miercurea Ciuc, din etapa a 2-a a Ligii Naţionale. Debutul în faţa propriilor suporteri în campionat coincide şi cu prima acţiune caritabilă a clubului constănţean în noul sezon, iar în partida de sâmbătă „Gladiatorii din Tomis” vor juca doar cu gândul la victorie.

„Va fi primul meci pe teren propriu din acest început de sezon și va fi și unul dintre acele meciuri în care ne gândim la copiii din Băltăgești, pentru care vom strânge alimente, produse de igienă sau rechizite în cadrul campaniei Bucurie IN Fiecare ZI, campanie prin care United Hands Romania ajunge la copiii din satele județului nostru! Team is everything!”, a anunţat clubul constănţean.

În etapa a patra a Ligii Naţionale de baschet feminin, CS Phoenix-Ştiinţa Constanţa va evolua duminică, 20 octombrie, de la ora 18.00, în deplasare, cu CS Agronomia Bucureşti.

„Duminică, la București, atacăm podiumul în Liga Națională de baschet feminin. Adversar ne va fi Clubul Sportiv AGRONOMIA București, o altă cunoștință de-a noastră, care momentan se află pe locul trei. Chiar dacă în trecut, în confruntările directe, ne-am impus de fiecare data fără mari emoții, în acest sezon ne așteptăm la o dispută mult mai dificilă, dar la finalul căreia să bifăm nou succes”, a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook Phoenix Stiinta Constanta.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1687 secunde