Afirmații incendiare: Kovesi a dat ordin să fie „terminat“ Liviu Dragnea?!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Dan Andronic lansează „nucleara“: Afirmații incendiare: Kovesi a dat ordin să fie „terminat“ Liviu Dragnea?!
Justiție 07 August 2017 / 19:12 935 accesări 1 comentariu

Jurnalistul Dan Andronic susține că are informații conform cărora Laura Codruța Kovesi a dat ordin „pe unitate“ ca până la finalul lunii august să fie terminat Liviu Dragnea, pe dosarul TelDrum. ”Am avut acum câteva zile informația că Luluța a dat termen ca până la finalul lui august să fie terminat Dragnea! PARDON! Să fie decapat dosarul TelDrum până se ajunge la Dragnea... Am și un martor. Azi, s-au anuntat percheziții la TelDrum.QED.

P.S. Primesc două informații importante de la o sursă care nu m-a dezamăgit până acum. Perchezițiile DNA la TelDrum au avut loc vinerea trecută, urma să fie reținută și o persoană, numai că procurorii DNA s-au răzgândit. Au stat toată ziua acolo și au ridicat saci cu documente. Mai mult, perchezițiile de la Guvern au avut o componentă care viza TelDrum. În special documente aflate în biroul secretarului general al Guvernului. Eu cam bănuiesc despre ce este vorba. Dar Ponta știe sigur...”, scrie Dan Andronic.

1 comentariu

costy 00:22:14 / 08 August 2017
lucru acasa

Bani acasa, garantat, avem DOVADA VIDEO! Iti vom arata DOVADA VIDEO cu OAMENI REALI care deja AU CASTIGAT BANI folosind aceasta oportunitate noua si unica! Vei castiga si tu bani aici, garantat, simplu si eficient! Iti oferim contract si seriozitate maxima! Cauta-ne urgent si cere mai multe informatii la adresa noastra de email: pacurarucostica1963@gmail com

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2762 secunde