Alegerea noii conduceri PSD nu a fost validată din cauza unei contestaţii a lui Dragnea

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Alegerea noii conduceri PSD nu a fost validată din cauza unei contestaţii a lui Dragnea
Politică 08 August 2019 / 17:52 332 accesări 1 comentariu

Tribunalul Bucureşti judecă azi, după ora 17.00, o contestaţie depusă de Liviu Dragnea şi care vizează deciziile luate la Congres. Instanţa ar fi trebuit să valideze deciziile din Congresul din 29 iunie, dar validarea a fost amânată pe motivul existenţei unei contestaţii a fostului lider PSD. Fostul preşedinte PSD Liviu Dragnea nu contestă direct alegerea Vioricăi Dăncilă. Informaţiile apărute în spaţiul pubic fac referire la situaţia lui Liviu Dragnea din momentul organizării Congresului, şi anume că nu demisionase din funcţia de preşedinte.

Contestaţia depusă însă pe 3 iulie şi amânată în 22 iulie a făcut ca nici deciziile Congresului PSD să nu fie validate de instanţă până la o hotărâre definitivă privind contestaţia lui Dragnea. Sesizarea judecă la Secţia Civilă din cadrul Tribunalului Bucureşti joi după-amiaza, obiectul fiind "modificarea conducerii partidului", la care au fost depuse mai multe cereri de intervenţie.

Prin amânarea validării deciziilor privind congresul din 29 iunie, s-a amânat practic şi validarea noii conduceri a PSD: Viorica Dăncilă - preşedinte al formaţiunii, Eugen Teodorovici - preşedinte executiv PSD şi Mihai Fifor - secretar general PSD.

Liviu Dragnea este încarcerat în Penitenciarul Rahova, începând cu 27 mai, unde ispăşeşte o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Loading...

1 comentariu

Sumer 09:38:21 / 09 August 2019
Pt.Dancila

Vorberste Viorico cu PSDisti si dati o lege care sa spuna toleranta zero pentru mari corupti nu de dragul tari ca nu ii intereseaza pe PSDisti Romania sau romani ci doar asa sa ii inchizi gura lui Dragnea pentru ca altfel asta e in stare sa conduca partidul din puscarie si ii pierdeti PSDistilor si pe prosti astia care inca va mai cred.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1765 secunde