Alfa Beta a ajuns la 7 magazine!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Alfa Beta a ajuns la 7 magazine!
Lifestyle 08 Noiembrie 2017 / 11:50 1690 accesări 0 comentarii

Foto: Alfa Beta

Foto: Alfa Beta

Constanța s-a îmbogățit cu un nou magazin. De această dată nu este vorba despre un supermarket internațional, ci despre cel de-al șaptelea magazin al singurului lanț de magazine local: Alfa Beta!

Datorită politicii comerciale de a menține prețurile mici și asigurarea unei game variate de produse, lanțul Alfa Beta s-a dezvoltat pe principii sănătoase care i-au permis extinderea treptată, ajungând astăzi la șapte magazine.

Noul spațiu comercial este situat pe bulevardul Soveja, la Catanga, unde practic nu are concurență.

Locația, inspirat aleasă, vine să acopere necesitățile locuitorilor din zonă, care nu aveau nici-un centru comercial în apropiere, deși zona reprezintă o piață consistentă având în vedere blocurile din cartier precum și continua dezvoltare a cartierului rezidențial din vecinătate.

La deschiderea magazinului, un mare număr de cumpărători s-au bucurat de ofertele pregătite și s-au arătat mulțumiți că de acum vor avea acces mai facil la produse de calitate la prețuri accesibile.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1985 secunde