Aterizare de urgenţă! 53 de răniţi! Ce s-a întâmplat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Aterizare de urgenţă! 53 de răniţi! Ce s-a întâmplat

Externe 22 Mai 2018 / 17:00 413 accesări

Cincizeci şi trei de persoane au fost rănite, dintre care una grav, luni seară, în timpul aterizării de urgenţă a unui avion al companiei naţionale saudite Saudia la Jeddah, transmite AFP, conform agerpres.ro. Aparatul Airbus A330 decolase de la Medina (vestul Arabiei Saudite) şi se îndrepta spre Dacca, capitala Bangladeshului, având la bord 141 de pasageri şi 10 membri de echipaj.

La scurt timp, piloţii au constatat o defecţiune la sistemul hidraulic, în urma căreia trenul de aterizare din faţă s-a blocat, a informat Biroul de anchete al Aviaţiei civile saudite, într-un comunicat citat de agenţia oficială SPA. „Pasagerii au fost evacuaţi. Cincizeci şi doi dintre ei au fost răniţi uşor, în timp ce o pasageră a suferit mai multe fracturi şi se află acum sub îngrijire medicală”, a precizat sursa citată. Potrivit acesteia, „a fost deschisă o anchetă mai aprofundată”. Conform presei saudite, avionul a efectuat mai multe volte deasupra aeroportului din Jeddah (400 km sud de Medina) înainte de a începe aterizarea de urgenţă.

În ianuarie 2004, un Boeing 767 al companiei naţionale saudite a efectuat o aterizare de urgenţă asemănătoare la Medina, incident soldat cu 29 de răniţi.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.605 secunde