Autobuzele noi pentru RATC sunt pe vine! Poate ajung până în 2020

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Autobuzele noi pentru RATC sunt pe vine! Poate ajung până în 2020
Administrație 13 Iulie 2018 / 18:50 1143 accesări 2 comentarii

După un an și jumătate de tărăgănări, primarul Constanței, Decebal Făgădău, a semnat contractul de achiziție a autobuzelor urbane care vor reîmprospăta parcul auto RATC. Evident, nu putea să facă asta fără să se laude și fără să facă mare vâlvă, ca și cum asta ar șterge cu buretele întârzierea prea mare. Bineînțeles, contractul s-a semnat în cadrul unui eveniment la care au participat Ambasadorul Republicii Turcia în România, E.S. Osman Koray Ertaș și reprezentantul Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare, Iustin Ivănescu, însă presa nu a avut acces. Dar reprezentanții Primăriei „și-au făcut datoria” și au trimis un comunicat de presă în care au anunțat fix ce vor ei să se știe și au scos în evidență doar părțile bune și laudative.

„Constanța va avea 104 autobuze noi, dar va avea și o companie nouă și puternică de transport public rezultată din transformarea RATC. Mulțumesc echipei BERD pentru colaborarea excelentă și am încredere că prin semnarea acestui contract constănțenii vor beneficia de cele mai bune autobuze pe care compania Anadolu Isuzu le-a produs vreodată. De asemenea, mulțumesc echipei mele pentru efortul depus în realizarea acestui obiectiv și E.S. Osman Koray Ertaș, Ambasadorul Republicii Turcia în România, care a participat, alături de reprezentanții comunității oamenilor de afaceri turci, la acest moment important în viața orașului nostru”, a declarat primarul Constanței, Decebal Făgădău. E bine că a spus ce vom avea, dar nu și când. Poate până la următoarea campanie electorală se va rezolva totul. Ce mai contează că trebuia ca totul să fi fost gata până acum, conform primelor promisiuni?

„Distinși cetățeni ai orașului Constanța, suntem foarte mândri să semnăm astăzi contractul pentru a deservi acest minunat oraș istoric și turistic cu cele 104 autobuze pe care le vom livra în cel mai scurt timp. Scopul companiei noastre este să furnizăm vehicule sigure, viabile, de încredere și cu o tehnologie durabilă”, a declarat, la rândul său directorul de export al firmei care a câștigat licitația pentru furnizarea autobuzelor (Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret AS), Hakan Kefoğlu. Sigur, nici el nu a precizat ce înseamnă „cel mai scurt timp”, ceea ce ne face din nou să ne gândim la anul 2020. Prietenii știu de ce!Pagina a fost generata in 0.1354 secunde