Autoritățile constănțene s-au întâlnit ca să vorbească discuții despre turism

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Autoritățile constănțene s-au întâlnit ca să vorbească discuții despre turism
Turism 22 Iunie 2018 / 19:48 321 accesări 1 comentariu

Atâta ce se chinuie autoritățile constănțene să pună turismul pe picioare, că dacă ar fi plecat urechea la propunerile constănțenilor, ar fi transformat orașul în mama capitalelor turistice mondiale. Mai nou, reprezentanţii autorităţilor locale şi judeţene de pe linia ţărmului Mării Negre, împreună cu reprezentanţi ai Băncii Mondiale, ai Guvernului României, ai Ministerului Turismului, dar şi ai Zonei Metropolitane Constanţa s-au întâlnit la o şedinţă comună pentru implementarea proiectului „Dezvoltarea capacității de management strategic prin operaționalizarea, la nivelul Centrului Guvernului, a unei structuri tip Strategy Unit”, cu asistență tehnică oferită de Banca Mondială. Adică, altfel spus, au vorbit discuții despre turismul românesc, ceea ce fac de mulți ani încoace.

„În cadrul acestui proiect, Secretariatului General al Guvernului oferă sprijin Ministerului Turismului în elaborarea Strategiei naționale în domeniul turismului. Această strategie se dorește a fi un document de politică publică ce abordează domeniul într-o manieră integrată și care stabilește direcțiile strategice prioritare de dezvoltare și acțiune pentru următorii ani. În cadrul dezbaterii au fost discutate modalităţile prin care autorităţile de la Corbu până la Limanu, cu un mic ocol şi spre Mihail Kogălniceanu, localitatea în care se află cel mai mare aeroport din județul Constanța, pot lucra împreună pentru dezvoltarea turismului din judeţul Constanţa, despre potenţialul uriaş pe care îl are zona în care ne aflăm, dar şi despre problemele pe care le întâmpină fiecare staţiune sau localitate de pe litoral. Concluzia discuţiilor a fost aceea că elaborarea unei strategii în domeniul turismului nu este posibilă fără o largă consultare cu toți factorii implicați, succesul implementării fiind dependent de un efort conjugat al tuturor”, se arată într-un comunicat al Primăriei Constanța. Practic, s-au întâlnit ca să vorbească, să vadă ce fac pe urmă. Că turismul tot la fel de prost merge.

Loading...

1 comentariu

fecale 22:41:27 / 22 Iunie 2018
c

De ce se inbolnavesc atatia copii de la apa de mare...parintii ceia nu vor mai veni ever la kustenge.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1829 secunde