Avarie RAJA în Constanța. Trafic îngreunat și întreruperea furnizării apei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Avarie RAJA în Constanța. Trafic îngreunat și întreruperea furnizării apei. Ce zone sunt afectate

Eveniment 09 Decembrie 2020 / 09:58 2107 accesări

În cursul zilei de astăzi – 09 decembrie 2020, conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân cu Nicolae Iorga din municipiul Constanța, a suferit o avarie care a impus întreruperea furnizării apei în intervalul orar 09.30 – 16.00, în ciuda eforturilor echipelor de intervenție de a remedia avarie cu conducta sub presiune.

În acest timp sunt afectați de lipsa apei consumatorii din zona delimitată de str. Mircea cel Bătrân și bd. Mamaia, cu străzile adiacente, cartier Tomis II, Piața Chiliei, zona Stadionului Farul și zona Tăbăcărie.

De asemenea, se vor înregistra presiuni scăzute și lipsa totală a acesteia la etajele superioare în cartier Faleză Nord și zona Casa Căsătoriilor (străzile Bucovinei, Eroilor, A.S. Puskin, V. Pârvan, M. Eminescu).

Pentru executarea lucrărilor de remediere a avariei, echipele de intervenție RAJA S.A. au fost nevoite să restricționeze și traficul auto în zona Capelei Militare, câte o porțiune de 50 m pe străzile Nicolae Iorga și Mircea cel Bătrân.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților și participanților latraficdin zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile, dar și a traficului în condiții normale, în cel mai scurt timp.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.8449 secunde