Bayern Munchen îl va transfera pe Julian Brandt

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal internațional

Bayern Munchen îl va transfera pe Julian Brandt

Sport 02 Aprilie 2017 / 14:53 686 accesări
Julian Brandt are cinci selecţii în prima reprezentativă a Germaniei

Julian Brandt are cinci selecţii în prima reprezentativă a Germaniei

Cluburile germane Bayern Munchen și Bayer Leverkusen au ajuns la un acord pentru transferul mijlocaşului Julian Brandt la formația bavareză. Conform publicației „Bild”, Bayern Munchen va plăti cel puţin 30 milioane de euro în schimbul jucătorului.

Bayern Munchen a primit şi acordul verbal al lui Brandt, care le-a transmis deja apropiaţilor săi că se va transfera la formaţia de pe Allianz Arena, precizează sursa amintită. Brandt mai are contract cu Bayer Leverkusen până în 2019, însă, cu un an înainte să expire, înţelegerea poate fi reziliată pentru doar 12,5 milioane de euro, mai notează „Bild.”

În vârstă de 20 de ani, Brandt are o cotă de piaţă, conform „Transfermarkt”, de 20 de milioane de euro. În actuala stagiune, Brandt a adunat 32 de meciuri în toate competiţiile şi a reuşit să marcheze trei goluri şi să dea şapte pase decisive. La nivel internaţional, fotbalistul de la Bayer Leverkusen are cinci selecţii în prima reprezentativă a Germaniei. Debutul său a fost consemnat în mai 2016, la vârsta de 20 de ani şi 27 de zile, într-un meci amical pierdut de campioana mondială en titre, scor 1-3, împotriva selecţionatei Slovaciei.12