BC Athletic Constanța a început antrenamentele

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În vederea participării în eșalonul secund al baschetului masculin românesc BC Athletic Constanța a început antrenamentele
Sport 05 August 2016 / 15:54 1534 accesări 0 comentarii

Baschetbaliștii constănțeni sunt pregătiți pentru o nouă provocare

Baschetbaliștii constănțeni sunt pregătiți pentru o nouă provocare

În sezonul 2016-2017, echipa Baschet Club Athletic Constanța va participa în Liga 1 la baschet masculin. Pentru a ajunge la o formă cât mai bună înaintea startului confruntărilor din eșalonul secund, baschetbaliștii constănțeni au început pregătirile, primul antrenament având loc joi seară, pe terenurile de streetball amenajate pe faleza din fața Cazinoului din Constanța, terenuri care vor găzdui în weekend, sâmbătă și duminică, meciurile din cadrul turneului de baschet 3x3 Constanța Streetplay Cazino.

„Vrem să facem o propagandă cât mai bună baschetului. Săptămâna viitoare, marți, vom pleca în cantonament, până pe 16 august, iar după revenirea la Constanța vom continua pregătirea cu antrenamente pe plajă, pe stadion și în sală. La munte, la Bran, vom pune accent pe pregătirea fizică, pentru că va fi un sezon dificil. Vrem să jucăm și un amical la Brașov. Le promit fanilor o atitudine pozitivă și așteptăm cât mai multă lume la sală”, a declarat Alexandru Olteanu, antrenor principal al echipei constănțene.

Componența lotului BC Athletic este următoarea: Cătălin Miloș, Ionuț Neacșu, Andrei Dumitrescu, Andrei Oprean, Dinu Gavrilă, Mario Takacs-Sixt, Sergiu Ursu, Andrei Bercea, Alexandru Unitu, Alexandru Vidreanu, Andrei Grigore, Sebastian Matei, Alain Peteu, Radu Stan, Sever Coman, Rareș Mocanu, Dumitru Nancu, Adrian Trandafir, Alexandru Liță, Isleam Șenai, Claudiu Filip și Ionuț Omocea. Staff-ul echipei constănțene este format din Alexandru Olteanu - antrenor principal, Bogdan Ivanovici - antrenor secund, Vasile Pașca - director tehnic și Andrei Talpeș - team manager.

Citește și:

Baschet Club Athletic va evolua în eșalonul secundŞtiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1654 secunde