Beznă pe străzile Constanţei! Primăria ştie de ce

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Beznă pe străzile Constanţei! Primăria ştie de ce
Administrație 09 Iunie 2017 / 17:35 3003 accesări 0 comentarii

Dacă v-aţi întrebat de ce iluminatul public pe anumite străzi din Constanţa a fost, timp de mai multe săptămâni, doar o sintagmă goală de conţinut, adică nu a existat, iată şi răspunsul: „Primăria municipiului Constanța și SC Luxten Lighting Company SA au executat, în aceste zile, mai multe lucrări de reparații ale sistemului de iluminat public pe străzile I.L. Caragiale și Nalbei din municipiul Constanța”. Această informaţie ne-a parvenit la redacţie vineri, 9 iunie, după ora 17.00, ceea ce demonstrează că în Primărie se lucrează intens sau că pur şi simplu au uitat să trimită această informare la o oră rezonabilă pentru publicul cititor.

Mai mult decât atât, dacă locuitorii de pe străzile I.L. Caragiale și Nalbei sunt acum „iluminaţi” noaptea, cei din zona Faleză Nord nu au acelaşi noroc. Aici, noaptea este beznă totală. Probabil că acolo încă se lucrează pe... tăcute.

Acelaşi comunicat întârziat arată şi că „joi noapte echipaje ale SC Luxten Lighting Company SA au intervenit pentru reparații ale sistemului de iluminat în stațiunea Mamaia”. E bine să ştim că Mamaia este luminată, dar am prefera mai degrabă să vedem pe unde băgăm cheia în uşă în oraş şi nu în staţiunea unde turiştii vor veni.

Diferenţa dintre prezentul nostru şi viitorul pe care îl pregăteşte Primăria pentru turişti este o gleznă scrântită, teama de a ieşi din casă şi, poate, nişte hoţi mai curajoşi. Rezolvăm şi asta, domnule primar?

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2032 secunde