Bogdan Stancu nu a participat la şedinţa de pregătire a echipei naţionale

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Bogdan Stancu nu a participat la şedinţa de pregătire a echipei naţionale
20 Martie 2017 / 22:17 283 accesări 0 comentarii

Jucătorii echipei naționale s-au reunit luni, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, pentru a pregăti meciul de duminică, 26 martie, contra Danemarcei, din preliminariile Campionatului Mondial 2018, iar atacantul Bogdan Stancu nu a participat la şedinţa de antrenament, notează site-ul frf.ro.

După-amiază a fost programată prima ședință de pregătire a naționalei cu public în tribună. Mulți copii, băieți și fete, s-au aflat în tribunele stadionului din Mogoșoaia. Jucătorii naționalei le-au pregătit o surpriză doamnelor și domnișoarelor prezente la antrenament. Ei au urcat în tribună și le-au oferit câte un trandafir alb.

La finalul antrenamentului, o grupă de junioare a intrat pe gazon și a efectuat un scurt antrenament împreună cu antrenorul secund Rudi Verkempinck și cu trei dintre tricolori, Răzvan Marin, Dorin Rotariu și Cristian Săpunaru. Bogdan Stancu nu a participat la şedinţa de pregătire.

"Bogdan Stancu este încă incert, rămâne de văzut dacă staff-ul medical va avea posibilitatea să-l refacă. Oricum, sunt situaţii independente de voinţa noastră şi trebuie să ne axăm pe cei care sunt valizi, astfel încât să câştigăm cu Danemarca. Florin Andone şi Bogdan Stancu sunt piese importante pentru echipa naţională", a declarat Ionuț Badea, antrenorul secund al primei reprezentative, pentru site-ul Federaţiei Române de Fotbal.Pagina a fost generata in 0.2148 secunde