Cadavrul unui patron de restaurant din 2 Mai, găsit pe litoralul bulgăresc

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cadavrul unui patron de restaurant din 2 Mai, găsit pe litoralul bulgăresc
Eveniment 29 August 2019 / 15:32 2464 accesări 0 comentarii

Trupul neînsuflețit al unui proprietar de restaurant din localitatea constănțeană 2 Mai a fost scos la mal, în Bulgaria, după cinci luni de la dispariţie. Mort a fost găsit şi fratele său. Cei doi, alături de un alt bărbat, au ieşit la pescuit, în martie, anul acesta, în largul Mării Negre.

Surse judiciare au declarat că proprietarul unui restaurant din localitatea 2 Mai, dispărut alături de alte două persoane în urmă cu cinci luni, în Marea Neagră, a fost descoperit, duminică, de autorităţile bulgare în zona localităţii Krapeţ. De asemenea, miercuri a fost găsit şi trupul neînsufleţit al fratelui său, în aceeaşi zonă. În timp ce proprietarul restaurantului din localitatea 2 Mai a fost înmormântat, fratele său urmează să fie repatriat.

Potrivit reprezentanţilor Gărzii de Coastă Constanţa, în martie, poliţiştii de frontieră din Mangalia au fost informaţi telefonic despre faptul că o barcă cu motor, în care se aflau trei persoane ce ieşiseră la pescuit în zona 2 Mai nu s-a întors în port. „Imediat după primirea apelului, de la nivelul Gărzii de Coastă au fost dispuse măsuri operative constând în efectuarea unei misiuni cu două ambarcaţiuni ale Grupului de Nave Mangalia, pentru găsirea bărcii, respectiv a persoanelor în cauză”, precizau reprezentanţii Gărzii de Coastă. De asemenea, prin canalele de cooperare ale Poliţiei de Frontieră au fost informate autorităţile de frontieră bulgare şi Centrul Maritim de Coordonare Constanţa (MRCC).

Cei trei bărbaţi aveau vârste cuprinse între 50 şi 65 de ani.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1888 secunde