Când începe școala?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
„Trebuie găsită cea mai bună soluţie“ Când începe școala?
Educație 07 August 2019 / 18:38 376 accesări 1 comentariu

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a declarat miercuri, la Constanţa, referitor la stabilirea datei de începere a noului an şcolar, că trebuie găsită cea mai bună soluţie, astfel încât să fie avantajaţi atât elevii, cât şi turismul. "Se analizează la Ministerul Educaţiei toate posibilităţile. (...) Doamna premier a spus foarte clar că solicită o analiză ministerului, astfel încât să se găsească cea mai bună soluţie, atât pentru turism, cât şi pentru elevi. Este important să găsim această cale de mijloc, prin care să avantajăm ambele tabere, dacă putem să spunem aşa. Este important să avem grijă şi de elevii noştri, dar totodată trebuie să protejăm şi turismul, să-l dezvoltăm. Sunt convins că colegii vor lua cea mai bună decizie. În scurt timp vom avea o analiză. (...) Bineînţeles că vom fi consultaţi, vom avea o decizie comună, dar trebuie să cântărim toate talerele, astfel încât să se ia decizia cea mai bună", a spus ministrul Turismului, într-o conferinţă de presă organizată la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa. Precizarea a fost făcută în contextul în care, în şedinţa de guvern din 31 iulie, premierul Viorica Dăncilă i-a solicitat fostului ministru al Educaţiei, Ecaterina Andronescu, să ia în calcul începerea anului şcolar pe 16 septembrie.

Loading...

1 comentariu

Vio 10:09:08 / 08 August 2019
Capusele ataca!

Tot nu s-au saturat sa jupoaie oamenii escrocii astia din turism ? Au ajuns sa faca legea in tara toti nenorocitii (sa ne amintim ca toti urlam ca pe autostrada sunt gropi, iar cand s-au apucat sa le repare, banditii astia au sarit cu gura ca, vezi-Doamne, nu mai pot sa vina turisti si ei pierd - dar cand umfla preturile de ce nu fac scandal ?) - pentru ca sa bage ei bani in buzunare trebuie sa sufere toti copiii - niste nemernici, iar astia care le canta in struna sunt si mai idioti, ca sa fiu bland!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1827 secunde