Când va avea loc dezbaterea ASF privind proiectul de normă RCA

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Când va avea loc dezbaterea ASF privind proiectul de normă RCA
Economie 17 Iulie 2017 / 08:49 340 accesări 0 comentarii

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) organizează luni a doua dezbatere privind proiectul de normă RCA, iar la finalul acesteia va fi susținută o conferință de presă de către Leonardo Badea, președinte ASF și Cornel Coca Constantinescu, vicepreședinte ASF. Dezbaterea are loc la Palatul Parlamentului — Sala Drepturilor Omului. În data de 16 mai, Camera Deputaților a adoptat, marți, cu 226 voturi ''pentru'', 25 ''împotrivă'' și 4 abțineri, proiectul de lege privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terților prin accidente de vehicule și tramvaie.

Conform Autorității de Supraveghere Financiară, printre cele mai importante modificări aduse de această lege cadrului general de funcționare a pieței asigurărilor obligatorii auto se numără: introducerea conceptului de tarif de referință și formula de calcul a acestuia; definirea categoriei clienților cu risc ridicat, precum și modalitățile prin care aceștia pot fi asigurați; explicitarea mecanismului decontării directe și principiile de aplicare.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Cresc tarifele la RCA
Cresc tarifele la RCA 1516 accesări
Pagina a fost generata in 0.3051 secunde