Care este termenul limită pentru debranșarea de la RADET

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Care este termenul limită pentru debranșarea de la RADET
Social 13 Mai 2019 / 13:36 1828 accesări 0 comentarii

Având în vedere că, în conformitate cu prevederile legale, deconectarea / debranșarea unui consumator de la sistemul de alimentare centralizată cu energie termică se face numai în afara sezonului de furnizare a încălzirii, RADET Constanța aduce la cunoștința celor interesați că perioada în care pot să solicite deconectarea / debranșarea de la sistemul centralizat este cuprinsă între data de 13.05 - 13.09.2019.

Formularul tipizat se poate obține în perioada menționată de la sediul RADET situat în str. Badea Cârțan nr. 14A sau poate fi descărcat de pe site-ul http://www.radet-constanta.ro.

Solicitările de eliberare a avizului de deconectare / debranșare vor fi analizate și vor primi răspuns până la data la care se va începe furnizarea căldurii pentru sezonul rece 2019 - 2020.

RADET precizează că nu se primesc solicitări de deconectare / debranșare în afara perioadei comunicate. Deasemenea, RADET anunță că solicitările de reconectare la sistemul de termoficare și de execuție a branșamentelor pentru imobile noi se primesc pe parcursul întregului an.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1203 secunde