Ce mărfuri se vând clienților, la Auchan de pe Șoseaua Mangaliei, Constanța?!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ce mărfuri se vând clienților, la Auchan de pe Șoseaua Mangaliei, Constanța?!
Social 05 Martie 2018 / 20:35 6348 accesări 11 comentarii

Nu este pentru prima dată când marile centre comerciale dau dovadă de nepăsare atunci când vine vorba de respectul față de client. Important este să iasă banul și cam atât -, așa s-ar părea că gândesc șefii magazinelor. Etichetele arată una, marfa, în schimb, alta: calitatea I, evident cu prețuri pe măsură, marfa, de fapt, arată de calitatea a III-a. Cam așa se întâmplă și la Auchan de pe Șoseaua Mangaliei, din Constanța

Potrivit comisarului șef adjunct al Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Constanța, Horia Constantinescu, toată marfa neconformă va fi retrasă de la vânzare.

La ora publicării articolului, controlul era în toi. Am mai aflat că vor fi aplicate sancțiuni și pentru practici înșelătoare.

"Cartoful nostru românesc a rămas corigent la limba franceză și atunci a fost înlocuit cartoful franțuzesc pe rafturile acestui comerciant; cartof de o calitate cel puțin dubioasă, plin de pământ, dar buni pentru noi, românii. Continuăm să fim lada de gunoi a exportatorilor țărilor vecine și să neglijăm cartoful românesc. Se vor practica sancțiuni pentru practici înșelătoare, în sensul că sunt la vânzare legume și fructe pretinse ca fiind de calitatea I, când ele sunt cu indulgență de calitatea II spre III. De asemenea, dacă lămâile din alte țări vecine par decupate sau par fabricate din ceară, la noi se vede clar că sunt naturale pentru că sunt pline de bătături; este greu de crezut că ele sunt pentru consumul uman. Am găsit cartofi egipteni, grecești, avem toată Europa... România lipsește cu desăvârșire, dar am putea spune că pământ am început să deținem, din Grecia și Franța, pentru că la cât pământ au pe ei, azi-mâine devenim coproprietari acolo", a declarat comisarul șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor.

Vezi video aici:

https://youtu.be/RJ6_ZCPi41M

https://youtu.be/r5IHhcxn_-U

Loading...

11 comentarii

vasile 00:03:43 / 06 Martie 2018
bravo horia , adevarati oameni care isi fac meseria.

bravo horia , adevarati oameni care isi fac meseria.

Ion 09:06:03 / 06 Martie 2018
Mizerie

Dacă acest om da dovada ca este profesionist in cazul in care va fi înlocuit sa iesim in strada sau fim alături pentru ca merita.

Dac 09:44:20 / 06 Martie 2018
european de când lumea și pământul !

Produselor românești le "dăm cu piciorul" pentru că românii sunt plecați peste hotare, la noi au venit ca să muncească unii și alții, adică de peste tot, ca să nu se mai țină cont de nimic și de nimeni este o bulibășeală, un amalgam în tot / toate și asta este făcută în mod intenționat, ca cei care sunt interesați să fure, să acumuleze averi necinstite, nefiind cunoscuți de cei din jurul lor, fură nestingheriți, în văzul tuturor și fără teamă ! Toate au fost făcute de oameni care cunosc tehnici murdare și care sunt dominați / mânați de idei mârșave, idei ale oamenilor puși pe căpătuială cu orice preț, adică sunt scursurile societății, într-un cuvânt sunt niște hoți, niște derbedei și fără caracter, care au ajuns în toate domeniile și cu care ne întâlnim la tot pasul. De multe ori hoții ăștia la propriu și la figurat pozează, a fi oameni de caracter / de calitate, pozează a fi oameni : miloși, de oamenie, galanți, respectuoși, prietenoși, serviabili...... , dar când intervine ceva care, nu le convine dau "arama" pe față, scot din "visteria" lor, ce clocotește defapt, adică șerpăria care-i caracterizează, jegul din ei, adică : jignirile, mujicul, disprețul, desconsiderarea........ , vine vorba din popor "dă-i puterea în mână omului și atunci afli adevărul despre caracterul lui", așa ar trebui verificați cei care doresc să ocupe funcții înalte în domenii diferite și chiar funcții înalte de la nivel local și național că de la un timp și la tot pasul, ne prea confruntăm cu hoțiile hoților, oamenilor fără milă, fără caracter și golăniile derbedeilor care au sărăcit cu bună știință România și poporul român ! Români, trebuie să ne hotărâm odată pentru totdeauna, să dăm funcții înalte oamenilor doritori de funcții importante, pentru ca să le aflăm caracterul și apucăturile murdare, josnice și în cazul în care se dovedesc a fi : hoți, șarlatani, lipsiți de milă, lipsiti de iubire față de oameni și de țară, trebuiesc înlăturați fără milă, trebuie ca noi, oamenii să fim, fără milă așa cum se dovedesc a fi, ei, acei derbedei, descreierați și puși pe căpătuială din munca amărâților de români și ca vaaaaaide noi, oamenii că am ajuns la mâna unor haini, lacomi, incompetenți, incapabili, hoți, derbedei cu amantlâcuri nemaipomenite și nemaiîntâlnite vreodată, toate relele provocate de ei, au atins punctul culminant !?

Român 10:07:44 / 06 Martie 2018
Pentru Horia Constantinescu !

Felicitări ! Întreprindeți controale inopinate în tot / toate sectoarele de alimentație : cofetării, patiserii, supermarketuri, marketuri, fabrici de pâine și produse de panificație, laboratoare de preparare a produselor alimentare de orice fel, de orice tip, carmangerii, pizzerii, hot dog...... ! Verificați data expirării produselor alimentare și dacă nu s-au aplicat afișe peste afise cu termenii de valabilitate. Controlați / verificați și scoateți de la vânzare produsele cu : coloranți chimici, euri, aditivi, emulgatori, afânători.......! Sporiți controalele și fiți fără milă acolo unde se află nereguli pentru că oamenii cumpără și dau bani pe produse alimentare și nu pe gunoi, produse expirate, substanțe chimice.......

Edi 12:13:58 / 06 Martie 2018
Sclavi pe vecie

Singurii vinovati sunt directorii de magazin, care accepta vanzarea de produse de mana a 3-a la pret de calitatea I. Cand traiesti intr-o tara unde directori ajung toti copiii de securisti prin pile si relatii de partid, sa nu ne mire. Nu strainii ne vand porcarii, ci noi acceptam. Ni ei ne cumpara tara, ci noi o vindem. O vindem ca ultimii scalvi, ca sa ne falim in Mercedes si BMW si sa mergem la mall sa dam banii lui Versace. Sclavi am fost dealungul istoriei, sclavi vom ramane. Este doar vina noastra si a celor pe care ii votam in functii inalte. Ne meritam soarta cu varf si indesat. Vom trai in continuare intr-o cocina de tara, cu alimente expirate, strazi ca pe camp si spitale infecte, insa, sclavi fuduli fiind, ne vom umfla in pene in masini de lux si haine de firma straine, vom umple cosuri prin hypermarket-urile straine. Caci ce-i al nostru, ne pute !!! Ne-o meritam, caci suntem prosti fuduli - "Omul sfinteste locul."

Răspunde | Raportează | | |+13
Stefan Grigore 12:30:47 / 06 Martie 2018
Fost angajat Auchan, demisionat

Tocmai am venit de la greci - ce calitate la fructe, ce piata bogata de carne si peste. Ei consuma numai de-ale lor, ca si italienii si sunt mandri caci au cu ce. Totul proaspat si viu colorat! Vin in tara si merg la piata in Tomis 3 din Constanta, ce vad: mortaciuni de pui invinetiti, carne de porc congelata ani la rand si bagata pe raft ca proaspata, mere de la polonezi, cartofi de la turci. Rusine, totul pleaca de la mintea noastra de marlani, nu de la straini. Ne frecam atata in c*r ca strainii in sus, strainii in jos, cand tocmai noi ne furam intre noi si ne inselam ca ultimele lepre. Nu avem constiinta si mandrie nationala adevarata, stim doar sa ne plangem ca ne fura strainii dar cumparam firme straine ca ulimii papagali. Cand voi vedea romanul in Logan si in pantofi fabricati in Romania (produse care contribuie la PIB-ul national), cand voi vedea romanul precum italianul si grecul cumparand ce-i al lui, atunci vom merita schimbarea. Pana atunci, meritam sa ramanem ultimii agarici fandositi, robi in periferie, ss ne meritam soarta!

Răspunde | Raportează | | |+12
Sola 12:37:31 / 06 Martie 2018
Pentru Stefan Grigore

Mai date in gitu mati de jmeker de carton cea-i vrea sa merg ca tine in logan ieftinu dracu ,porta tu opinci carpiti la romanica eu merg in nike si mercedaki sa moara mata de oftica ba lake

Radulescu 12:42:00 / 06 Martie 2018
Deeteapta-te romane din somnul cel de moarte

Restaurant Rustic a fost inchis pt carne expirata bagata in amestec in mancarea clienilor. S-au imbolnavit copii, mame gravide, familii intregi. Acum insa functioneaza si e plin de clienti. Ce spune asta despre noi, ca oameni?

Caracostea 12:49:15 / 06 Martie 2018
Pentru Sola

Gunoiule, nesimtitii analfabeti fara creier ca tine ne-au adus tara la prapastie. Da ma, am si eu Logan si sunt chiar machidon. Unde e problema ca merg in masina ieftina?? Pun pariu ca oi fi si vreun membru PSD..

eu 14:07:28 / 06 Martie 2018
Pentru Edi

Directorul de magazin. (Este unul singur) Restul sunt sefi de raion, care stau la tigari si cafele... Directoul face ce ii spun patronii, si aici ma refer la cei care detin Auchan, Cora, etc... Nu faci..., la usa asteapta alt director. Cine nu joaca cum vor cei de sus, nu rezista in firma. Angajatii lucreaza pe minim de economie, sute de sarcini, ore suplimentare neplatite. Degeaba scrie in contract sa se platesc. Aiurea, nu se plateste nimic. Programele de pontaj pentru angajati ofera posibilitatea salvarii listelor de pontaj in format editabil. Si aici ei sunt gasiti in regula, ca oamenii lucreaza doar 8h/zi. Marile moluri lucreaza cu minim de personal. O persoana doua pe raion. Doua in cel mai fericit caz.... Multe nereguli in hypermarket-urile romanesti dar nu are cine sa le verifice.... Asta este sistemul romanesc....

Negru 23:14:51 / 06 Martie 2018
Pt EU

Felicitări EU ai punctat unde trebuie în privința angajaților doar ca salariile sunt mari la Auchan pt lucrătorii comerciali ..si tot nu le place sa munceasca

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2037 secunde