Ce mărfuri se vând clienților, la Auchan de pe Șoseaua Mangaliei, Constanța?!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ce mărfuri se vând clienților, la Auchan de pe Șoseaua Mangaliei, Constanța?!

Social 05 Martie 2018 / 20:35 7046 accesări

Nu este pentru prima dată când marile centre comerciale dau dovadă de nepăsare atunci când vine vorba de respectul față de client. Important este să iasă banul și cam atât -, așa s-ar părea că gândesc șefii magazinelor. Etichetele arată una, marfa, în schimb, alta: calitatea I, evident cu prețuri pe măsură, marfa, de fapt, arată de calitatea a III-a. Cam așa se întâmplă și la Auchan de pe Șoseaua Mangaliei, din Constanța

Potrivit comisarului șef adjunct al Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Constanța, Horia Constantinescu, toată marfa neconformă va fi retrasă de la vânzare.

La ora publicării articolului, controlul era în toi. Am mai aflat că vor fi aplicate sancțiuni și pentru practici înșelătoare.

"Cartoful nostru românesc a rămas corigent la limba franceză și atunci a fost înlocuit cartoful franțuzesc pe rafturile acestui comerciant; cartof de o calitate cel puțin dubioasă, plin de pământ, dar buni pentru noi, românii. Continuăm să fim lada de gunoi a exportatorilor țărilor vecine și să neglijăm cartoful românesc. Se vor practica sancțiuni pentru practici înșelătoare, în sensul că sunt la vânzare legume și fructe pretinse ca fiind de calitatea I, când ele sunt cu indulgență de calitatea II spre III. De asemenea, dacă lămâile din alte țări vecine par decupate sau par fabricate din ceară, la noi se vede clar că sunt naturale pentru că sunt pline de bătături; este greu de crezut că ele sunt pentru consumul uman. Am găsit cartofi egipteni, grecești, avem toată Europa... România lipsește cu desăvârșire, dar am putea spune că pământ am început să deținem, din Grecia și Franța, pentru că la cât pământ au pe ei, azi-mâine devenim coproprietari acolo", a declarat comisarul șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor.

Vezi video aici:

https://youtu.be/RJ6_ZCPi41M

https://youtu.be/r5IHhcxn_-U12
Pagina a fost generata in 0.1457 secunde