Ce spune Ministerul Sănătății despre vaccinurile utilizate în România?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Campanie extrem de agresivă! S-au folosit identitățile instituțiilor publice

Ce spune Ministerul Sănătății despre vaccinurile utilizate în România?

Sănătate 05 Septembrie 2018 / 15:38 2018 accesări

Noi campanii extrem de agresive vin să arate populației că vaccinurile sunt de fapt... moarte curată, nicidecum să prevină unele afecțiuni. Ministerul Sănătății se delimitează ferm de campania de dezinformare si manipulare referitoare la ineficiența și riscurile vaccinării, apărută în spațiul public, pe rețelele de socializare sau prin materiale tipărite, distribuite în zone aglomerate sau în cutiile poștale. Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a anunțat că va face demersurile legale necesare pentru ca cei reponsabili să răspundă pentru faptele lor, ce pun în pericol sănătatea publică!

Noi campanii extrem de agresive vin să arate populației că vaccinurile sunt de fapt... moarte curată, nicidecum să prevină unele afecțiuni. Ministerul Sănătății se delimitează ferm de campania de dezinformare si manipulare referitoare la ineficiența și riscurile vaccinării, apărută în spațiul public, pe rețelele de socializare sau prin materiale tipărite, distribuite în zone aglomerate sau în cutiile poștale.

”Facem mențiunea că autorii campaniei inițiate împotriva vaccinării utilizează fără aprobarea Ministerului Sănătății sau al partenerilor săi identitatea vizuală a campaniei precum însemnele oficiale ale instituțiilor partenere, iar materialele conțin informații false care pot induce în eroare părinții și pot pune în pericol sănătatea populației”, potrivit MS.

“Condamn gestul iresponsabil al celor care recurg la astfel de modalități iresponsabile de dezinformare, cu consecințe grave pentru sănătatea populației. Am însă convingerea că populația nu poate fi păcălită cu astfel de tertipuri și voi continua să fac tot ce îmi stă în putere pentru ca parinții să fie informați corect astfel încât să ia cea mai bună decizie, de a-și vaccina copiii și de a le asigura astfel o viață sănătoasă. Vom face demersurile legale necesare pentru ca cei reponsabili să răspundă pentru faptele lor, ce pun în pericol sănătatea publică”, a declarat Sorina Pintea, ministrul Sănătății.

DECESE Precizăm că această campanie extrem de agresivă vine în contextul în care numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România raportate până la data de 31 august este de 15.109, dintre care 59 de decese. Numai în perioada 27 - 31 august, au fost raportate încă 82 de cazuri nou confirmate în 7 județe. Nu este pentru prima dată când diferite persoane sau organizații răspândesc informații potrivit cărora vaccinarea nu are scopul de a preveni unele boli, dimpotrivă, de a omorî vieți nevinovate.

CE APARE PE BROȘURI! „Vaccinul ROR conţine celule de fetuşi avortaţi! Vaccinarea este afacerea cu frica! Medicii încasează 25 de lei pentru fiecare vaccin pe care îl administrează! Este o afacere profitabilă! (...) Vaccinul ROR este cultivat pe embrioni de găină şi pe celule fetale umane de la embrioni avordaţi. Vaccinul mai este contaminat şi cu pesticide (Glifosat). Administrarea de antitermice sau de antibiotice la copiii cu pojar poate duce la intoxicaţii medicamentoase, comă sau deces”, se arată în broşurile menţionate.12
Pagina a fost generata in 0.1489 secunde