Cea mai sănătoasă vacanță. Unde poți călători să îți refaci forțele!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cea mai sănătoasă vacanță. Unde poți călători să îți refaci forțele!

Turism 17 Noiembrie 2015 / 17:04 1244 accesări

Dacă vreți să vă refaceți forțele și să călătoriți totodată în locuri exotice, India se poate dovedi destinația perfectă. Într-un resort construit în jurul palatului regal Maharaja of Tehri - Garhwal, la poalele Munților Himalaya, locul de origine al medicinei tradiționale indiene și al celor mai vechi practici orientale, vă puteți regăsi echilibrul între minte, trup și suflet.

ȘI MEDICINA OCCIDENTALĂ Prin agenția de turism Icar Tours puteți beneficia de o vacanță de 10 zile în aceste locuri, în care practicile străvechi ale medicinei Ayurveda, tehnicile Yoga și principiile ramurei Vedanta (aparținând filosofiei Hindu) se îmbină cu descoperirile medicinei moderne. Astfel, sub îndrumarea unor practicieni Ayurveda, terapeuți cu experiență, nutriționiști, yoghini și specialiști de top din industria SPA, puteți beneficia de relaxare și program de detoxifiere, iar la întoarcerea acasă să vă simțiți alt om. ”Călătoriile se fac în perioada 3 ianuarie - 15 aprilie, la cerere. Programul acestor zile va include diferite tipuri de tratamente și terapii din medicina ayurvedică și cea occidentală. Ele sunt stabilite de către echipa de experți a resortului și se desfășoară în mai multe sesiuni ce variază ca timp între 15 și 85 de minute”, precizează reprezentanții agenției de turism. Totodată, veți beneficia de consiliere individuală wellness, ayurvedică și de instructor de fitness personal. În plus, veți învăța de la nutriționiștii resortului ce stil de alimentație vi se potrivește și ce schimbări să faceți când ajungeți acasă. ”Dieta de detoxifiere va include și două zile de regim în care nu veți consuma deloc sare sau condimente, pentru a favoriza eliminarea apei din țesuturi”, spun organizatorii excursiei. În schimb, veți consuma fructe, legume și sucuri naturale care ajută la curățarea corpului de toxine.

TRATAMENT DEMN DE FEȚE REGALE Pe lângă faptul că veți lua parte la lecții de gătit, la workshop-uri și veți putea vizita locuri exotice, organizatorii excursiei dau asigurări că veți fi tratat ca un rege. Astfel, veți beneficia de un meniu special în regim all inclusive pentru toata durata sejurului (Rejuvenation Spa Cuisine), călătorie cu avionul și transfer privat de la aeroport la hotel. Prețul sejurului este pe măsura condițiilor de lux oferite. O astfel de vacanță costă între 4.800 și 5.300 de euro, însă în preț sunt incluse și taxele de aeroport pentru zboruri, tururile și transferurile, taxele de intrare la obiectivele turistice menționate în program, ghidul, dar și tratamentele și procedurile.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1443 secunde