Cele mai actuale tendințe la profile decorative din 2022, pentru amenajări interioare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cele mai actuale tendințe la profile decorative din 2022, pentru amenajări interioare

26 Ianuarie 2022 / 07:56 235 accesări

Dacă ții cont de noile tendințe în modă la profile decorative din 2022, ai șanse mari să dai o notă de rafinament ambientului din casa ta. Acestea au un efect estetic uimitor și pot personaliza locuința. Din tendințele actuale fac parte următoarele variante de profile decorative:

Profil pentru bandă LED din poliuretan

Pofilele din poliuretan sunt versatile, elegante și cel mai adesea sunt utilizate pentru a crea o lumină difuză în locuință, cu lumini LED în combinație cu benzi LED. Acestea se pot folosi în camere, hol, dar și în bucătărie. Ele protejează banda LED, o susține și orientează lumina spre alte suprafețe, pentru a nu fi obositoare.

Pofilele decorative de acest gen sunt în tendințele modei și pot avea un design simplu sau cât mai interesant. Avantajele folosirii lor sunt:

  • Asigură o iluminare indirectă, plăcută în cameră
  • Ajută la trasarea adecvată a benzilor LED
  • Au un aspect decorativ elegant, pot avea detalii interesante
  • Sunt realizate din poliuretan de densitate mare și pot fi vopsite cu ușurință, pentru că sunt finisate frumos și sunt deja pre-amorsate
  • Se pot monta oriunde pe suprafața pereților.

Cornișă decorativă din polimer rigid

Dacă îți dorești să amenajezi un spațiu clasic în locuință, poți folosi cornișe decorative, care sunt în tendințele modei din acest an. Acestea sunt realizate din polimer rigid – un material care este rezistent la lovituri, șocuri și la umiditate, are proprietăți bune de flexibilitate și este întrebuințat frecvent în domeniul pofilelor decorative. Cornișele sunt foarte interesante, te duc cu gândul la arhitectura antică grecească.

Brâu decorativ din polimer dur

Aceste profile decorative sunt utilizate în locuințe pentru efectul estetic deosebit, dar și pentru rolul practic și funcțional pe care îl au – de a masca firele și cablurile din încăpere și micile imperfecțiuni ale pereților. Brâul decorativ alb este pre-amorsat și poate fi vopsit în culoarea dorită de proprietar. Un astfel de element de decor rezistă la lovituri și este durabil în timp.

Scafă decorativă

Printre numeroase profile decorative din tendințele modei, un loc important îl ocupă și scafa de tavan, care este folosită frecvent în zilele noastre, în interioare luxoase. Prin designul deosebit, acest element de decor a impresionat mereu din punct de vedere estetic și a devenit și în acest an foarte popular.

Scafa decorativă este un element de decor senzațional, considerat ideal pentru un interior de lux din epoca modernă. Scafele tavan sunt în trend în 2022, sunt foarte populare pentru că ele atrag atenția imediat asupra lor prin aspectul pe care îl au. Unele modele au detalii deosebit de interesante, prin care pot personaliza locuința.

Prin aceste opțiuni artistice și decorative se poate schimba stilul de design din casă, acesta fiind creat prin varietatea de sculpturi și motive ornamentele, care apar la pofilele pentru amenajări interioare ale locuințelor din 2022. O trăsătură caracteristică a lor este calitatea deosebită, toate pofilele fiind perfect finisate. Ele sunt considerate elemente importante de decor în interiorul locuințelor și pot fi amplasate în camere și alte spații din casă – hol, bucătărie – pentru a decora pereții și tavanul într-un mod atractiv și interesant.

Dacă ești în căutare de produse de cea mai bună calitate de acest gen, îți sugerăm să vezi colecția de profile decorative de pe zgs.ro care păstrează și în acest an nota calitativă și prețurile avantajoase, cele mai competitive de pe piață.

Tavanele care au astfel de elemente de decor vor impresiona cu siguranță pentru că oferă un sentiment de eleganță. Designul tavanului poate fi dezvoltat cu ajutorul acestor profile decorative, care au forme diverse și pot fi interesant sculptate, deci pot da o notă de rafinament ambientului din orice tip de încăpere, fie ea în stil clasic, modern sau contemporanŞtiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1625 secunde