CFR Călători introduce un tren nou InterRegio de la Constanţa spre Bucureşti

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

CFR Călători introduce un tren nou InterRegio de la Constanţa spre Bucureşti

Administrație 06 Martie 2021 / 13:37 734 accesări

CFR Călători introduce un tren nou InterRegio de la Constanţa spre Bucureşti, de luni până vineri, începând cu data de 8 martie 2021, potrivit CFR Călători.

NOUL Tren InterRegio 1684 pleacă de luni până vineri din Constanța la ora 07:00 și ajunge în stația București Nord la ora 09:17.
Se pot obține și reduceri utilizând biletul dus – întors, Cardul Tren Plus. Trenul are în compunere vagoane moderne și confortabile.

„Deschiderea companiei către călători, manifestată în 2020 continuă şi în 2021. Rămânem receptivi la nevoile şi aşteptările lor de transport, la sugestiile care ne sosesc pe canalele de comunicare special deschise pentru ei. Noi ne străduim să transpunem aceste sugestii în decizii utile cât mai multor clienţi. Aşa înţelegem să ne respectăm promisiunea de a pune călătorul în centrul deciziilor CFR Călători, astfel a fost gândit şi introdus din 8 martie 2021, între Constanţa şi Bucureşti Nord, şi trenul suplimentar InterRegio 1684. Şi cu siguranţă vom mai avea surprize plăcute pe relaţia Constanţa şi nu numai. Continuăm!”, a declarat directorul general al CFR Călători, Dan M. Costescu.

În plus, pe lângă faptul că parcurge distanța în 2 ore și 17 minute și realizează sosirea la o oră convenabilă în București, IR 1684 asigură mobilitatea și pe secții secundare prin legături potrivite din Ciulnița (sosire 08:17), spre/dinspre reședințele de județ Slobozia și Călărași, menționează informarea CFR Călători.

Purtarea măşii de protecţie la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum şi în zonele de aşteptare a trenurilor – staţii de cale ferată, peroane, săli de aşteptare.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2191 secunde