CFR Constanţa mizează pe omogenitate

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Baraj de promovare în Liga a III-a la fotbal: CFR CONSTANŢA - DELTA 2013 DOBROGEA TULCEA

CFR Constanţa mizează pe omogenitate

Sport 21 Iunie 2014 / 00:00 1112 accesări

Sâmbătă, de la ora 18.00, pe stadionul din Brăila va avea loc meciul dintre CFR Constanţa şi Delta 2013 Dobrogea Tulcea, contând ca baraj de promovare în Liga a III-a la fotbal. Cele două echipe au câştigat Liga a IV-a în judeţele respective, dobândind astfel dreptul de a lupta pentru accederea în eşalonul superior.

Teoretic, graţie unui lot cu experienţă superioară, formaţia tulceană ar putea fi considerată ca favorită. Şi pe banca tehnică Delta are oameni mai experimentaţi decât antrenorul constănţean Cătălin Agafiţei: Daniel Iftodi este antrenor principal, iar Constantin Gache îndeplineşte funcţia de director tehnic. „Am văzut pe viu câteva meciuri ale formaţiei din Tulcea. Are destui jucători buni, dar, ca echipă, nu pare încă pusă la punct, lotul a tot fost completat pe parcurs. Ştiu că echipa este susţinută masiv de Consiliul Judeţean Tulcea. Noi vom încerca să-i contracarăm cu tinereţea jucătorilor noştri şi cu omogenitatea echipei”, a declarat Agafiţei. Printre jucătorii din lotul Deltei se numără Ghenciu şi Butoi (foşti la FC Farul Constanţa), Bîrlădeanu (fost la Oţelul şi Dunărea Galaţi) sau constănţeanul Marian Măciucă, binecunoscut de la naţionala de fotbal pe plajă.

„Ştiu că pe la noi prin oraş se vorbeşte că CFR nu va trage tare cu Delta şi o va lăsa să câştige. Nici nu se pune problema de aşa ceva! Avem promisiuni că vom fi sprijiniţi financiar să jucăm în Liga a III-a, dacă vom reuşi promovarea. Nu suntem victime sigure în acest baraj şi asta o să se vadă pe teren”, a afirmat Cătălin Agafiţei, care este antrenor-jucător la ceferişti. Iată şi formaţia probabilă de start a CFR-ului: C. Popa - Popovici, Stroe, Cr. Carapcea, Muşat - Stavian, Pletea, Al. Paraschiv, Chelbosu - Ciochină, Imbria (Agafiţei).12
Pagina a fost generata in 0.1433 secunde