Concert aniversar cu Harry Tavitian, la Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Zece ani de prietenie în Doors

Concert aniversar cu Harry Tavitian, la Constanța

Divertisment 13 Ianuarie 2016 / 17:24 1590 accesări

Concertele pe care Harry Tavitian le susține la Constanța sunt rare și de aceea este o adevărată sărbătoare prezența sa în cluburile din orașul natal. Și, într-adevăr, se anunță o mare sărbătoare - una dublă -, pe 24 ianuarie, deoarece jazzman-ul de la Marea Neagră va susține un concert în clubul Doors. Prin acest eveniment de înaltă ținută artistică, localul constănțean va aniversa zece ani de prietenie și de muzică bună! „Acum un deceniu, maestrul jazzului, Harry Tavitian, inaugura Doors Club - cel mai efervescent și rafinat spațiu de evenimente cultural-artistice din Constanța”, spun organizatorii.

Harry nu va veni să cânte în orașul natal singur, ci însoțit de bunul său prieten, percuționistul sătmărean Csery Csaba. Concertul este programat duminică, 24 ianuarie, de la ora 20.30. În deschidere, vor cânta pentru tomitani: Aida Tavitian - voce și Florian Stoica - pian. Biletele s-au pus deja în vânzare la prețul de 40 de lei.

Despre jazzman-ul constănțean de origine armeană care nu mai are nevoie de nicio prezentare, criticul muzical austriac Richard Schuberth spunea: „Harry Tavitian se numără printre pianiştii extraordinari care au iniţiat şi au desăvârşit Noul Jazz Est-European”.

„Veți avea prilejul să vă bucurați de încă un concert de colecție, marca Doors Club. Concertul Harry Tavitian - Cserey Csaba se anunță un regal al muzicii de jazz. Vă așteptăm!”, spun organizatorii. Iar cunoscătorii știu că au dreptate.

Citește și:

„Rezonanțe armenești în jazz“ cu Harry Tavitian

Harry Tavitian, la Festivalul Artei Armenești

Seară jazz în... familie

Harry Tavitian, în recital la Săptămâna Filmului Interetnic

Jazz live cu Corneliu Stroe & friends

„Jazz la înălțime” cu Harry Tavitian

Harry Tavitian, 45 de ani de jazz

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1529 secunde