Conducerea CNAS felicită Federaţia „Sanitas“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Conducerea CNAS felicită Federaţia „Sanitas“

Sănătate 01 Februarie 2018 / 20:00 642 accesări

Conducerea CNAS felicită Federaţia „Sanitas” cu ocazia împlinirii a 28 de ani de activitate şi consideră că prin activitatea desfăşurată această structură sindicală a demonstrat că a ajuns la o vârstă a maturităţii şi a echilibrului. Pentru CNAS, Federaţia „Sanitas” s-a dovedit unul din partenerii de bază în dialogul cu cadrele medicale şi o voce puternică în exprimarea problemelor cu care se confruntă acestea în activitatea de zi cu zi, pentru asigurarea sănătăţii populaţiei ţării.

Chiar dacă nu întotdeauna punctele de vedere ale #CNAS şi ale Federaţiei „#Sanitas” au coincis, acestea au plecat întotdeauna de la interesul comun de a avea un sistem public de sănătate care să răspundă cât mai bine necesităţilor pacienţilor şi la care aceştia să apeleze cu încredere.

De aceea, CNAS este şi va fi în continuare deschis propunerilor şi sugestiilor structurii sindicale menţionate şi îşi exprimă speranţa că şi în viitor Federaţia „Sanitas” va fi o organizaţie profesionistă, gata să răspundă cu promptitudine şi dedicaţie dezideratelor celor peste 100.000 de membri.

La mulţi ani!12
Pagina a fost generata in 0.2051 secunde