Constanța. Noi locuri de parcare pentru locuitorii din zona Casa de Cultură

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Constanța. Noi locuri de parcare pentru locuitorii din zona Casa de Cultură

Administrație 06 Aprilie 2021 / 18:28 512 accesări
Foto: Primăria Municipiului Constanța

Foto: Primăria Municipiului Constanța

Echipele SC Confort Urban SRL au finalizat lucrările de asfaltare a parcării situate pe aleea Nalbei, în zona delimitată de blocurile L107 și L111. 37 de noi locuri de parcare au fost date în folosință prin reamenajarea porțiunii carosabile care a fost eliberată de garaje.

Carosabilul a fost reabilitat prin așternerea a două straturi de asfalt, fiind executate și lucrări de refacere a suprafețelor. Ulterior, s-a intervenitcu echipamente pentru trasarea și numerotarea locurilor de parcare.

Alte 8 locuri de parcare urmează să fie trasate în zona punctului termic de pe aleea Nalbei. Se vor executa lucrări de asfaltare.

În vederea regenerării urbane a zonei, se va reamenaja și cealaltă porțiune de teren ocupată de garaje, după ce proprietarii se vor conforma măsurilor privind demolarea.

În această săptămână se vor finaliza și lucrările de amenajare a parcărilor situate pe terenul delimitat de străzile Tulcei și Badea Cârțan și pe aleile adiacente. Suprafața destinată parcării autovehiculelor va fi îmbrăcată în binder, iar la final se va executa stratul de uzură.

Proiectul presupune amenajarea a peste 470 de noi locuri de parcare pe terenul delimitat de străzile Tulcei și Badea Cârțan.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1818 secunde