Constănțeni premiați la Concursul Național „Jocurile Olimpice în imaginația copiilor“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Gala Laureaților ediției a XXVII-a Constănțeni premiați la Concursul Național „Jocurile Olimpice în imaginația copiilor“
Educație 18 Noiembrie 2019 / 12:01 597 accesări 0 comentarii

Gala Laureaților ediției a XXVII-a a Concursului Național de Arte Plastice „Jocurile Olimpice în imaginația copiilor”, eveniment organizat de Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR), prin Academia Olimpică Română (AOR), cu sprijinul Solidarității Olimpice, a avut loc în Sala Amfiteatru din incinta Casei Olimpice.

La faza finală a concursului au fost promovate peste 700 de lucrări provenite de la 136 unități de învățământ din Municipiul București și alte 22 de judete (Constanța, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Covasna, Cluj, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ilfov, Mehedinți, Mureș, Neamț, Prahova, Sălaj, Suceava, Tulcea), înscrise pe trei categorii de vârstă: 6-10, 11-14 și 15-18 ani.

Din cele 100 de lucrări expuse, 45 au fost premiate, iar expoziția,al cărei vernisaj a avut loc în ziua decernării premiilor,a fost găzduită de Muzeul Sportului. Laureații au primit diplome, albume de artă și materiale de pictură.

Elevele Lăcrămioara Bădulescu și Izabela Andra Lungu, de la Colegiul Național de Arte Regina Maria Constanța, au fost recompensate pentru lucrările realizate cu Premiul Special al Juriului și Mențiune la categoria de vârstă 15 - 18 ani.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2042 secunde