Copiii, părinții și bunicii, așteptați la „Tărâmul Magic al Crăciunului“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Din 1 decembrie

Copiii, părinții și bunicii, așteptați la „Tărâmul Magic al Crăciunului“

Divertisment 29 Noiembrie 2016 / 16:36 957 accesări

Mai sunt câteva zile până când copiii, părinții, bunicii și, în general, toți cei care cred în povești, minuni, zâne și spiriduși au ocazia să evadeze din rutina cotidiană. Mai exact, din 1 decembrie, Moș Crăciun împreună cu spiridușii săi și personajele din basmele copilăriei sau din poveștile moderne se vor muta în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, unde a fost amenajat „Festivalul Iernii - Tărâmul Magic al Crăciunului“. Este cel mai mare eveniment al iernii, dimensionat în cadrul unui concept spectacular unic în România. Vizitatorii vor putea chiar să facă parte din poveștile ce vor prinde viață, grație actorilor profesioniști care vor interpreta scene cunoscute din povești nemuritoare, într-o manieră interactivă. „Din simplu public, cei mici, dar şi însoţitorii lor de toate vârstele vor deveni parte din poveştile care se rescriu în chiar momentul desfăşurării acţiunii, devenind parte din legenda personală a fiecăruia dintre participanţi şi transformându-se în amintiri de neuitat. Scena evenimentului, cel mai frumos castel de poveste din toate timpurile, va găzdui spectacole şi evenimente pentru copii, trupe renumite la nivel naţional şi multe alte surprize”, spun cei de la Fundația Umanitară „Clopot”, organizatorul evenimentului. De asemenea, copiii vor putea participa la mult mai multe activități care le vor pune imaginația la încercare. De exemplu, în atelierele lui Moş Crăciun, copiii vor fi antrenaţi în multiple activităţi educative şi artistice. Îi vor scrie scrisori Moşului, vor deveni bucătari, actori, dansatori, jurnalişti la Gazeta Moşului, vor învăţa să deseneze, să picteze, să realizeze accesorii de Sărbători, să scrie şi să citească poveşti sau să facă jucării.

SPECTACOLE PENTRU TOATE VÂRSTELE

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, a declarat că „Tărâmul Magic al Crăciunului“ se deschide în seara zilei de 1 decembrie, de la ora 18.00, cu un spectacol dedicat celor mici și care va dura câteva ore. La final, toți vor putea admira un impresionant foc de artificii. Edilul a punctat că, de altfel, spectacolele pentru copii, și nu numai, vor avea loc în fiecare zi de joi, vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 18.00. Făgădău a mai punctat faptul că în „Tărâmul Magic al Crăciunului“ copiii, părinții și bunicii vor avea numeroase posibilități de distracție. „Tărâmul Magic al Crăciunului“ va putea fi vizitat până în 30 decembrie.

CEL MAI MARE BRAD PE CARE L-A AVUT VREODATĂ CONSTANŢA

Şi pentru că, de Crăciun, orice ţinut de basm trebuie să aibă un brad, spiriduşii Moşului s-au împrăştiat în cele patru zări în căutarea simbolului perfect de Sărbători. L-au găsit tocmai la munte şi l-au adus cu multă grijă, pentru a veghea, la mal de mare, Sărbătorile locuitorilor de aici pe toată durata lunii decembrie. L-au montat în miez de noapte, pentru că atunci se întâmplă minunile, iar locuitorii îl vor putea admira în toată splendoarea lui, începând cu 1 decembrie, tot în „Tărâmul Magic al Crăciunului“. Bradul de Crăciun are aproximativ 20 de metri şi este cel mai mare astfel de simbol pe care l-a avut vreodată Constanţa. A fost cumpărat de la o persoană fizică, din judeţul Prahova, şi a fost deja montat la intrarea dinspre mall a „Tărâmului Magic al Crăciunului“.12
Pagina a fost generata in 0.1975 secunde