Copilă violată timp de 3 ani de iubitul mamei ei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Un alt caz de abuz sexual: Copilă violată timp de 3 ani de iubitul mamei ei
Eveniment 01 Octombrie 2019 / 14:31 1482 accesări 0 comentarii

Un bărbat de 44 de ani din Cluj a fost arestat preventiv, fiind acuzat că, timp de 3 ani, a violat fiica în vârstă de 14 ani a iubitei sale. A fost arestat şi un tânăr de 20 de ani, acuzat că, aflat în vizită în locuinţa celor doi, a violat acceaşi copilă.

„Poliţiştii de investigaţii criminale din Dej au identificat şi reţinut pentru 24 de ore doi bărbaţi bănuiţi de comiterea unor infracţiuni contra libertăţii şi integrităţii sexuale. Conform probatoriului administrat, doi bărbaţi în vârstă de 44 şi 20 de ani, din comuna Căşeiu, sunt bănuiţi că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 14 ani. Magistraţii Judecătoriei Dej au dispus, luni, arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor doi bărbaţi”, au spus reprezentanţii poliţiei.

Surse judiciare au declarat la rândul lor că în acest caz a fost o sesizare din partea unei femei din comuna Mica, judeţul Cluj, referitoare la faptul că un bărbat în vârstă de 44 de ani, concubinul acesteia, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa de 14 ani.

„Un alt bărbat, prieten al concubinului, în vârstă de 20 de ani, venit în vizită, ar fi întreţinut şi el relaţii sexuale cu acea fată. Ambii bărbaţi au fost arestaţi pentru săvârşirea infracţiunii de viol. În acest caz a fost sesizată şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Cluj”, au spus sursele citate. Din primele informaţii, concubinul femeii ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fata în ultimii trei ani.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1814 secunde