CS Năvodari a prelungit suspansul până în ultima etapă!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Rugby / Divizia Națională de seniori, etapa a 4-a din play-off CS Năvodari a prelungit suspansul până în ultima etapă!
Sport 01 Noiembrie 2015 / 15:41 253 accesări 0 comentarii

Grigoraș a marcat un eseu la centru, dar CS Năvodari nu a reușit să treacă de Știința Petroșani

Grigoraș a marcat un eseu la centru, dar CS Năvodari nu a reușit să treacă de Știința Petroșani

Echipa de rugby CS Năvodari a ratat incredibil șansa de a deveni în avans campioană a Diviziei Naționale de seniori, sâmbătă, pe stadionul „Flacăra“! Deși au evoluat pentru ultima oară anul acesta în faţa propriilor suporteri, jucătorii pregătiți de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase au cedat la un singur punct diferență, 7-8 (7-3), partida cu Știința Petroșani din cadrul etapei a patra din play-off, penultima. Punctele gazdelor au fost aduse de Grigoraș, care a înscris un eseu transformat de Trandafir. Oaspeții au obținut victoria prin eseul lui Mihalachi, din minutul 73! „Arbitrajul a fost dezastruos, dar și noi am făcut cel mai slab meci din acest campionat. Nu a fost vorba de presiunea mizei, ci pur și simplu am jucat slab. Totuși, nu pot să trec peste faptul că doi dintre cei trei arbitri au fost din Iași, iar Politehnica este rivala noastră la titlu. Să vă dau un exemplu: prima repriză a durat 48 de minute, iar repriza a doua a durat numai 35 de minute!”, a declarat Cristian Husea. Antrenorul gazdelor a mai fost nemulțumit și de faptul că lui Perju i-a fost oprit carnetul de către arbitri, probabil pentru injurii. În minutul 37, Ogea a primit cartonașul galben (sancțiune echivalentă cu o eliminare temporară de 10 minute).

Au evoluat pentru CS Năvodari: Apetroae, Strat, Barbu - M. Croitoru, Burlacu - Niță, Ogea, Bejan (căpitanul echipei) - Fl. Croitoriu, Trandafir - Grigoraș, Papaiane, Pîrvu, M. Prodan - Perju (au mai intrat: Zainea, Comănici, Miron, Ciubotariu; rezerve neutilizate: Iorga, Tarcan, Brașovianu, I. Prodan). În minutul 5, Niță s-a accidentat (entorsă la gleznă) și nu a mai putut continua. În locul său a intrat Zainea, care a jucat pe postul de centru, în locul lui Pîrvu, care a trecut în pachetul de înaintare, ca flanker (linia a treia).

În celălalt meci din play-off, Politehnica Unirea Iași a învins pe teren propriu echipa Rugby Club Bîrlad, scor 26-23, în timp ce RCM Galați a stat. În clasament, înaintea ultimei etape, lider a rămas CS Năvodari, cu 10 puncte, urmată de Iași 8p, Petroșani 8p, Bîrlad 7p și Galați 6p. În ultima etapă, dobrogenii vor juca la Galați, iar ieșenii se deplasează la Petroșani. În aceste condiții, orice este posibil în ultima etapă, singura echipă fără șanse la titlu fiind Bîrladul, care stă! Chiar și RCM Galați mai are șanse teoretice la primul loc, în cazul unui succes cu punct bonus și al unui rezultat de egalitate la Petroșani!!! Totuși, formația noastră își păstrează prima șansă la trofeu: grație avansului de două puncte în clasament, îi este suficientă o victorie la orice scor pentru a deveni campioană.

Citește și:

CS Năvodari încearcă să devină campioană încă de sâmbăta aceasta

CS Năvodari „sprintează” spre câștigarea campionatului

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1796 secunde