Dacă e luna mai, e TINIMTEX și toalete speciale pentru balurile de absolvire!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Până pe 13 mai, la Constanța

Dacă e luna mai, e TINIMTEX și toalete speciale pentru balurile de absolvire!

Lifestyle 10 Mai 2018 / 15:32 1384 accesări

Târgul Naţional de Îmbrăcăminte - Încălţăminte TINIMTEX și-a deschis pe 9 mai. Evenimentul se va organiza în perioada 09 – 13 mai 2018, fiind declarat cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea. Târgul se desfășoară la Pavilionul Expozițional din staţiunea Mamaia, pe o suprafață totală de 4.100 mp (Pavilion Expozițional parter, etaj și cortul special amenajat), unde expun circa 200 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din intreaga țară, majoritatea acestora fiind participanți fideli ai acestui eveniment.

Numărul mare de expozanți și suprafața ocupată, demonstrează faptul că TINIMTEX continuă să se bucură de notorietate pe piața expozițiilor de profil și reprezintă un eveniment de amplu interes pentru participanți.

În cadrul TINIMTEX, producătorii, care prezintă, la fiecare ediţie, colecţii noi și diversificate, au, pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, iar pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piaţă. Colecţiile pentru vara anului 2018, ale producătorilor români, aduc cele mai noi tendinţe în atenţia publicului constănţean, cât şi sectorului business, reprezentat de profesioniştii din domeniu.

La ediția din luna mai a TINIMTEX, cca 12% din totalul firmelor prezente la târg se află la prima participare. Din totalul participanților, 70% sunt producători, iar comercianți 30%. Cei mai mulți vin din București - 34%, iar apoi din Constanța - 12%, Brașov - 7% și Iași - 5%.

De asemenea, potrivit CCINA, organizatorul consacrat al celei de-a 73-a ediție, din totalul de 200 firme: 112 firme sunt de confecții adulți: femei, bărbați , tineret - Pavilion parter, 56 firme de încălțăminte, marochinărie – Pavilion etaj; 32 firme de îmbrăcăminte copii, confecții piele și blană, lenjerie, home&deco, accesorii – Cort Parcare Pavilionul Expozițional.

Expozanții prezenți la târg propun publicului constănțean o ofertă extrem de variată, menită să satisfacă toate gusturile, atât din punct de vedere al calității produselor expuse, cât și din perspectiva prețurilor, extrem de atractive pentru cumpărători. Ediția din luna Mai a târgului TINIMTEX, se remarcă mai ales prin multitudinea toaletelor de baluri de absolvire a claselor a VIII-a și a XII-a, dar și prin frumusețea colecțiilor preț - a - porter pentru zilele frumoase de vară.12
Declarația pe proprie răspundere
Pagina a fost generata in 0.1509 secunde