Dan Petrescu a fost demis de Kuban Krasnodar

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Dan Petrescu a fost demis de Kuban Krasnodar
08 Octombrie 2016 / 16:15 553 accesări 1 comentariu

A doua experienţă a lui Dan Petrescu pe banca lui Kuban Krasnodar s-a încheiat prematur, românul fiind demis după un start slab de sezon în liga secundă din Rusia, echipa fiind clasată pe locul 14 după 15 etape.

Tehnicianul de 48 de ani şi-a luat la revedere de la fanii echipei şi a vorbit într-un interviu publicat de site-ul Sport-express.ru despre perioada petrecută acolo. Întrebat fiind despre planurile de viitor, Petrescu nu a oferit foarte multe detalii, precizând însă că îşi doreşte să aibă parte de o vacanţă alături de familia sa. Campion al României cu Unirea Urziceni, Petrescu a vorbit despre oboseala acumulată în ultimele două experienţe avute departe de casă, în China (Jiangsu Suning) şi în Rusia (Kuban Krasnodar).

Deşi de această dată nu a mai avut succesul din primul mandat avut la Kuban (2009-2012), Petrescu a ţinut să le mulţumească fanilor pentru susţinere şi le-a transmis că ar fi gata oricând să revină în oraşul Krasnodar şi la echipă: "În aceste locuri îmi doresc să revin întotdeauna. Am fost aici mult timp şi m-am simţit bine. Aş fi gata oricând să revin cu plăcere. Nu numai pentru a mă relaxa, dar şi pentru a munci".

"Am venit aici cu mintea deschisă şi decis să muncesc pentru a avea rezultate. Plec foarte trist pentru că acest lucru nu s-a întâmplat [...] Am nevoie de o pauză acum. Vreau să mă odihnesc alături de familie pentru că anul petrecut în China şi lunile de aici au lăsat urme. E dificil şi mai ales ultimele patru luni au fost grele din punct de vedere psihologic.

Asta este soarta antrenorilor, când lucrurile nu merg... Nu totul depinde de noi. Când echipa nu merge, vina, în principal, e pusă pe umerii antrenorului", a declarat Petrescu citat de Sport Express.

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1706 secunde