David Beckham, depășit de fiul său în topul eleganței masculine

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
David Beckham, depășit de fiul său în topul eleganței masculine
Monden 06 Ianuarie 2015 / 00:00 901 accesări 0 comentarii

Romeo Beckham l-a depăşit pe tatăl său, fostul fotbalist englez David Beckham, în topul celor mai eleganţi bărbaţi din lume, întocmit în fiecare an de revista ”GQ”, în care primul loc este ocupat de actorul britanic Eddie Redmayne. Romeo Beckham, în vârstă de 12 ani, este prezent pentru prima dată în acest clasament faimos şi a reuşit să se situeze cu 21 de locuri mai sus decât tatăl său celebru. Astfel, Romeo, care a fost, recent, imaginea unei campanii a brandului Burberry, pentru care a primit un onorariu de 45.000 de lire sterline, a ocupat locul 25 în topul ”GQ” al celor mai eleganţi bărbaţi din lume, în timp ce tatăl lui a ocupat locul 46. De asemenea, prinţul George a debutat şi el în topul ”GQ”, pe locul 49, la doar câteva luni după ce pozat pentru un set de fotografii oficiale de Crăciun, realizate la Palatul Kensington. Bunicul său, prinţul de Wales, Charles, ocupă locul al şaptelea.

            Primul loc în topul eleganței a revenit actorului Eddie Redmayne, protagonistul filmului ”The Theory of Everything”, un lungmetraj biografic despre viaţa şi cariera astrofizicianului britanic Stephen Hawking. Pe locul al doilea s-a clasat actorul Benedict Cumberbatch, starul unui alt film biografic recent, ”The Imitation Game. Jocul codurilor”, o peliculă ce prezintă viaţa şi cariera matematicianului Alan Turing. Locul al treilea a revenit actorului Jamie Dornan, care va putea fi văzut în curând pe marile ecrane în filmul ”Cincizeci de umbre ale lui Grey / Fifty Shades of Grey”.

            Topul 10 al celor mai eleganţi bărbaţi din lume este completat de rockerul Alex Turner, prezentatorul TV Nick Grimshaw, actorul Idris Elba, prinţul Charles, actorul Douglas Booth, modelul David Gandy şi producătorul David Furnish. O prezenţă surprinzătoare în acest top este fotbalistul Wayne Rooney, clasat pe locul 26, iar în primele 50 de poziţii se află şi alţi câţiva bărbaţi celebri britanici, precum cântăreţul David Bowie, clasat pe locul 15.Pagina a fost generata in 0.1202 secunde