Deputatul George Vișan: Camera Deputaților a aprobat o lege importantă în domeniul energetic

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Deputatul George Vișan: Camera Deputaților a aprobat o lege importantă în domeniul energetic
Politică 18 Mai 2019 / 07:56 502 accesări 0 comentarii
Deputatul constănțean PSD George Vișan

Deputatul constănțean PSD George Vișan

”Săptămâna aceasta, plenul Camerei Deputaților a aprobat PLX 506/2018, respectiv Legea privind măsurile necesare pentru implementarea proiectelor de importanță națională în domeniul energiei electrice, investiții strategice pentru România. Acestea constituie elemente esențiale ale uniunii energetice europene, context în care implementarea acestor proiecte (Clusterul “Black Sea Coridor” pentru legătura România - Bulgaria, Clusterul “Mid Continental East Corridor” pentru legătura România - Serbia, realizarea inelului de transport al energiei electrice la tensiunea de 400 KV) devin priorități naționale.

În acest context, nou adoptata lege (promovată la inițiativa președintelui Comisiei de Politici Economice Gheorghe Simon și susținută de președintele Comisiei de Industrii și Servicii Iulian Iancu) era necesară și benefică pentru fluidizarea și urgentarea realizării acestor proiecte cu un rol esențial în consolidarea și extinderea infrastructurii de transport a energiei electrice pe tot teritoriul României și conexiunile cu sistemele de transport din țările învecinate.

Așa cum declaram acum ceva vreme, România trebuie să joace un rol major în regiunea Mării Negre din perspectiva furnizării energiei electrice, dar și a infrastructurii de transport.

Iată că săptămâna aceasta, România a făcut un pas important pentru a-și consolida poziția de lider regional în sectorul energetic”, a declarat deputatul constănțean PSD George Vișan. (P)

Comandat de Partidul Social Democrat - PSD, cod mandatar financiar coordonator 41190008

Loading...

Adaugă comentariul tău





NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3869 secunde