Din așternuturi, direct la Poarta Albă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Mandate puse în aplicare

Din așternuturi, direct la Poarta Albă

Eveniment 25 Ianuarie 2018 / 13:51 718 accesări

Trei persoane care se sustrăgeau pedepsei pentru diferite infracțiuni au ajuns, zilele trecute, în celulele Penitenciarului Poarta Albă. Astfel, la data de 24 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un tânăr, de 24 de ani, din Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de un 1 an și 3 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis.

La data de 23 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un tânăr, de 18 ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 23 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu au depistat un tânăr, de 26 ani, din Ovidiu, județul Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 9 luni închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

Bărbații au fost escortați și introduși în Penitenciarul Poarta Albă.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2328 secunde