Donald Trump, întâlnire importantă cu mai-marii Armatei americane

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Donald Trump, întâlnire importantă cu mai-marii Armatei americane
Externe 12 Octombrie 2017 / 10:55 284 accesări 0 comentarii

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a fost informat marţi de echipa sa de securitate naţională asupra "unei serii de opţiuni" de răspuns la ameninţările Coreei de Nord, în faţa unei eventuale agresiuni, transmite EFE. După cum a informat într-un comunicat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Huckabee Sanders, la întâlnirea cu preşedintele american au luat parte secretarul Apărării, James Mattis, şi şeful Statului Major Interarme, Joseph Dunford. "Reuniunea de informare şi discuţia s-au axat pe o serie de opţiuni de răspuns la orice formă de agresiune a Coreei de Nord sau, dacă ar fi necesar, pentru a împiedica o ameninţare a Coreei de Nord cu arme nucleare la adresa Statelor Unite şi a aliaţilor lor", a arătat Sanders, conform Agerpres.

La finalul săptămânii, liderul nord-coreean, Kim Jong Un, a promis că va continua dezvoltarea "valorosului" său program nuclear pentru a face faţă ameninţărilor SUA, iar preşedintele american, Donald Trump, a spus că "va merge un singur lucru" în privinţa Phenianului.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2256 secunde