Două persoane au fost atacate de urs în plin oraș

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Două persoane au fost atacate de urs în plin oraș

Eveniment 23 Octombrie 2017 / 09:00 859 accesări
Sursa foto: ziare.com

Sursa foto: ziare.com

Un bărbat în vârstă de 39 de ani și o fată de 14 ani, ambii din municipiul Făgăraș, au fost atacați de urs luni dimineața, aceștia având plăgi și zgârieturi, dar sunt conștienți, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, Ciprian Sfreja. "Incidentul s-a petrecut luni dimineața, la ora 7,35 pe strada Câmpului din municipiu, în apropierea unui bloc. Bărbatul a suferit zgârieturi, iar fetița are o plagă mușcată la nivelul șoldului stâng și zgârieturi la umăr. Până la sosirea echipajelor medicale la fața locului, bărbatul s-a deplasat singur la spital, iar fetița a fost transportată cu un echipaj al Serviciului de Ambulanță Făgăraș", a spus Ciprian Sfreja.

Săptămâna trecută, Ocolul Silvic Făgăraș a depus documente la Agenția pentru Protecția Mediului Brașov și la Garda Națională de Mediu-Comisariatul din Brașov, pentru recoltarea unui exemplar de urs care a fost văzut de mai multe ori în apropierea locuințelor din zonă.

La Agenția pentru Protecția Mediului au mai fost depuse documente în această lună pentru recoltarea altor cinci exemplare de urs din zona Brașov și din alte localități din zona Făgărașului. Reprezentanții Asociațiilor pentru Protecția Animalelor din Brașov au cerut Ministerului Mediului să nu aprobe recoltarea exemplarelor de urs, ci să fie găsite alte soluții pentru ca animalele să nu mai coboare din pădure, în zonele locuite, în căutare de mâncare.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1309 secunde