Dragnea: „Ţi-e frică să revoci când ai şase case furate şi dosar la Lazăr”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Dragnea: „Ţi-e frică să revoci când ai şase case furate şi dosar la Lazăr”
Politică 21 Aprilie 2019 / 17:36 844 accesări 2 comentarii

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă, la Iaşi, că Preşedintele Klaus Iohannis nu l-a revocat din funcţie pe procurorul general Augustin Lazăr, care va avea o pensie mare, liderul social-democrat afirmând „când ai şase case furate şi dosarul la Lazăr, ţi-e frică”. „Îmi spunea cineva ieri cum e posibil ca acest om (Augustin Lazăr-n.red.) să iasă la pensie cu o pensie atât de mare. Uite că e posibil. Când am mărit pensiile, le-am mărit şi pentru buni şi pentru răi. Aici nu poţi să faci filtru. Filtru se face de către cei care au dreptul să-l facă şi au şi putinţa s-o facă, cum e Iohannis de exemplu, pentru că putea să-l revoce până să iasă la pensie. Dar nu l-a revocat de frică. Când ai şase case furate şi dosarul la Lazăr, ţi-e frică”, a spus Liviu Dragnea la Conferinţa Extraordinară de alegeri a Organizaţiei Judeţene Iaşi a PSD. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de pensionare a procurorului general Augustin Lazăr, începând cu data de 27 aprilie, atunci când acestuia îi şi expiră mandatul la conducerea Parchetului, potrivit unui anunţ al Administraţiei Prezidenţiale. Augustin Lazăr a anunţat, miercuri seară, că şi-a depus cererea de pensionare, precizând totodată că mandatul său la conducerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) expiră pe 27 aprilie.

Loading...

2 comentarii

Nelu 18:44:04 / 21 Aprilie 2019
Ce potaie !

Ce marlan ! Ce jegos ! Ce jighimea ! Cum vor sa se salveze haimanalele PSD-ALDE ... Talharul si gainarul si hotul striga ,,Hotul'' !!!

Asaltul final al HOTILOR PSD 21:11:58 / 21 Aprilie 2019
Pentru Nelu

Borfașii guvernamentali joacă tot mai obraznic, nu se mai feresc de ochii lumii, nu le e teamă că-i vede electoratul în timp ce ei, bandiții patrihoți, cu banditul-șef în fruntea turmei, DRACnea, își împart prada și strigă-n gura mare: v-am furat, bă, și-o să vă furăm și mai tare! O să vi-l dăm pe Nicolicea la Justiție, să vă pună pe toți în lanțuri, pe toți cei ce scrieți tâmpenii pe feisbucu’ vostru nenorocit și nu-l lăsați în pace pe domnu’ Dragnea, iar de noi n-o să se mai lege neam de neamul procurorilor, băi, amărăștenilor, vom anestezia zece generații de judecători, ne vor mânca din palmă, se vor gudura pe lângă noi să le permitem să respire, căci noi vom fi Alfa și Omega, Mama și Tata, Începutul și Sfârșitul, vă veți închina la noi ca la adevărații Dumnezei!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1907 secunde